Like a long lost friend

Tryin’ to be everything can make you lose your mind. I just wanna go back in time..

Back igen. 🙂 Nu Ă€r det en halvtimma kvar tills vi ska ha dendĂ€r valdebatten och sen SLUTAR vi!!! Nyhet att berĂ€tta nu Ă€r alltsĂ„ att vi inte har nĂ„gon religion pĂ„ tisdagar!! Weeei! SĂ„ Daniel, om du lĂ€ser detta: jag slutar kvart över tvĂ„ och kommer upp till dig sĂ„ fort jag bara kan. ♄

Hatar nÀr saker ska bli upp och ner hela tiden. Folk förstorar upp saker jÀmt.. gaah blir sÄ trött pÄ det.

NÀÀ nu tar jag och skriver lite om dagarna som har varit, det Ă€r ju inte mycket kvar nu att skriva om sĂ„, mouahah. 😛 Here wo go:

Den 3:e sĂ„ var det inte skolan förrĂ€n tjugo över elva men jag och snutten var inne i stan typ en timma innan det. Blev körda av pappa till Ica och sĂ„ köpte vi lite godis och gott dĂ€r och sen drog vi till skolan. Det var religion, filosofi och sen matte. Sprang runt snabbt pĂ„ stan och köpte choklad och grejor till mig och Hanna och sen satte jag mig pĂ„ kvart över fyra bussen hem. 🙂 Det blev att stĂ€da fort (eller plocka undan saker) och sen blev det kaffe med familjen. Hanna kom halv sex och dĂ„ blev det prat och sĂ„nt. Senare kom Johnny, Unni och Hanson (min farbror frĂ„n Norge, hans fru och deras rottweiler), samt Christian och Cornelius. VĂ€rsta familjekvĂ€llen (plus Hannis dĂ„). Vi lagade mat och kĂ€kade det och sen var det massa snack, data, mys och sova. 🙂 Norgebesöket och Hanna sov över.
Den 4:e sĂ„ Ă„kte Hanna hem vid halv tolv, sĂ„ efter det blev det för mig att slappa med gĂ€sterna och familjen. AssĂ„ shit vad lĂ€skigt egentligen, jag kommer typ inte ihĂ„g nĂ„gonting. KĂ€nns verkligen helcp. Men nĂ„vĂ€l.. Daniel kom senare pĂ„ dagen och vĂ€ckte mig, haha, för jag hade somnat i en utestol i solen pĂ„ framsidan, haha. Men det var mysigt. ♄ Vi pussade och hade oss och sen sĂ„ typ.. kommer jag inte ihĂ„g, haha. Älsklingen sov iaf över. Jo juste ja, det var egentligen sĂ„ att vi skulle ha vart pĂ„ kalas klockan tre i FĂ€rgelanda för Björn, men dom var sjuka (jag med iofs) sĂ„ det blev inget. Norge sov denna natten oxĂ„. Plus att jag dog av skrĂ€ck den natten, haha. Hanson tog typ livet av mig nĂ€r han blev rĂ€dd och skĂ€llde sönder, haha. 🙁

Nej fy, jag orkar seriöst inte skriva mer. Fast egentligen Àr det bara tvÄ dagar kvar att skriva om. Well okej.. kort och gott sÄ var det ordentlig familjemiddag pÄ söndagen med lammelÄr och potatis m.m. (fast jag Ät tofu, avocado, vitlökssÄs m.m.) och med efterrÀtt som jag och Daniel bakade (drömtÄrta m. kaffesmak, grÀdde och björnbÀr, fast jag och Corne kÀkade glass). Smarrigt vÀrre mÄ jag sÀga! Daniel Äkte hem vid Ätta och Norge sov över.

Skriver mer sen. Nu kom Vicky sĂ„ jag vill pussa pĂ„ henne, haha. ;)♄

One thought on “Like a long lost friend”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *