It’s so insane

I can’t breathe, but I still fight.

Sitter i skolan och “väntar” på att det ska bli historia. Efter det lunch, sen valdebatt och sist en sjukt onödig religionslektion (som vi håller på att kämpa emot). Ska i alla fall hem till Daniel sen och sova där. Mys på hög nivå, hoppas på nåt gott oxå. 🙂

I alla fall. Tar igen lite missade dagar nudå:

Den 29:e så kommer jag typ inte ihåg någonting ifrån mer än att jag var hemma, bloggade litegrann, la upp bilder på fb från Pernis fest, pratade i telefon med Daniel m.m. Det var nog en rätt slapp söndag.
Den 30:e har jag skrivit om i inlägget “Sometimes I just want to disappear”. Hade mysdag med mami i Stoffe.
Den 31:e så var det ingen bra dag. Men det dög, hade mysdag med mami och Stoffe den dagen oxå. 🙂 Annars så fixade jag mina naglar och typ grejade på datorn.
Den 1:a så vaknade jag med ont i halsen och somnade knallförkyld, inget vidare, haha. Under dagen var det skola som vanligt och sen blev det Donken med Sara Norén, Daniel och Malle. 🙂 Efter ett tag gick S&D och då gick jag och Malle till Espresso House och där blev det mer djupt prat samt typ skoj och mys. Efter någon timma eller två så kom Daniel tillbaka till oss och då blev det typ att vi gick till bussen och sen åkte jag hem. Mådde piss och somnade fort.
Den 2:a så var jag jättesjuk. Stannade hemma från skolan så det blev tv, data och vila under dagen. Efter skolan var slut så kom Daniel hem till mig och det var bäst. Han hade köpt med sig lite gott oxå. 🙂 Han sov över hos mig och tog hand om mig. ♥

Nu börjar min historialektion. Bye now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *