I can’t figure it out

Haha seriously! Detta är typ det tredje inlägget som jag skriver idag! Typ rekord eller något, jag skriver alltid bara ett inlägg per dag – och jag skriver inte ens varje dag! Aja.. så kan det vara. Hursomhelst så sitter jag i Daniels rum nu och väntar på att han ska träna färdigt. Ja, ni läste rätt – träna färdigt.. Han har inte lika ont i sin vad nu (så han kommer till skolan imorgon för dom som undrar), så han tränar lite.. fast han tränar hemma. Och han tränar bara armarna, så det gör ju inget. Det kommer ju inte att överbelasta hans vader. Förhoppningsvis. Min lilla snutt, hoppas han frisknar till snart.

Jag vet att det var något som jag skulle komplettera från mina förra inlägg.. bland annat att jag var hos Lotta tillsammans med mamma den 30:e.. fasiken att jag inte kommer ihåg det nu när jag äntligen sitter här..! -.-‘ Men det är väl så som det ska vara, haha.. nejmen om jag kommer på det senare så lovar jag att slänga upp det här. 🙂

I övrigt så kan jag tala om att dagen har varit bra. När vi slutade skolan så drog jag till Willy’s för att köpa lite gott och sen tog jag trean upp till Daniel. På trean träffade jag Emelie, btw, alltså min kusse. Trevligt värre! 🙂 Väl hemma hos snutten min så blev det mys ute i solen på hans nybyggda altan. Jag lyckades till och med somna i typ en halvtimma.. Daniel hann med att ta två foton på det och även städa sitt rum så nu när jag kom upp och kollade så var det skinande rent från tvätt, disk, damm och dessutom så var sängen renbäddad. Loove my babyboii. ♥ Vi tittade lite på tv också, och sen när hans mamma kom hem så gjorde vi äggfria våfflor på, bland annat, mjölkfritt smör (vad annars, egentligen..?) som hans mamma hade köpt med sig hem för vår skull. 🙂 SMARRIGT var det kan jag lova!

Kan ju nämligen tala om det för er som inte har hängt med i svängarna – jag är nu (sen en vecka eller två tillbaka) en lakto-vegetarian. Det innebär att jag äter varken kött eller ägg. Och egentligen äter jag ju inte så mycket mjölk heller, men jag är ju inte mjölkfri fullt ut, om man säger så. Det är ju verkligen en bit kvar, haha. Och jag tror verkligen inte att jag är redo att ta det steget nu, verkligen inte. Men det kommer kanske, vad vet jag..?

Nu har jag fixat mig för kvällen, mestadels i alla fall. Ska bara kolla läget på internet först och sen så blir det sängen med Daniel. 🙂 Vi ska titta på nån film.. When in Rome tror jag att det blir, men vi får väl se. Måste göra lite engelska oxå.. Tur att vi börjar halv tolv imorgon i alla fall! Så det blir sovmorgon till typ nio för min del, hihi.

Näpp nu ska jag dra mig, ha det bra allihopa. Och jaa, jag vet att jag inte skrev om den sista dagen eller vad det nu blir, men det tar jag typ imorgon. Just nu ville jag bara skriva om allmänt roliga saker. Palla egentligen att spika upp sin/sitt planering/schema på sin blogg.. haha.. well hejdå! 🙂

PS. SMWWM xåxdwjöåxd mww nxw bu WUX GU fxnmd lmå coh Nf ålcunx fjrw! :O Ubww höajm flrvw åmjxw!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *