Release the cracken

Hej gott folk! Idag är jag sjuk som bara den, fy fasiken för det alltså. Blev typ smittad av Stoffe, som har varit sjuk sen i söndags eller något. Själv märkte jag första symptomet i förrgår kväll då jag började få lite småont när jag svalde, senare på morgonen därpå hade jag jätteont i halsen och sen under dagen så blev jag bara mer snuvig och snuvig. Frös och hade ont i huvudet. Pappa sa till mig direkt när vi kom hem att “du ska minsann inte gå till skolan imorgon”, vilket är väldigt olikt han faktiskt. Och i och med att jag mådde piss imorse när jag vaknade oxå, så blev det alltså att stanna hemma. Fick dock gå upp tidigt (typ sju) för att käka frulle med Stoffe, ringa skolköket (som man måste ringa innan åtta) och gå in på dexter för att anmäla mig sjuk.

Nåväl, nog om det. Tänkte dra lite om dagarna som har vart medan jag ändå sitter här och degar. Väntar nämligen på familjen och min snutt (Daniel kommer om typ tjugo minuter och mamma o pappa kommer nog vid typ.. kvart i sju, pga. att pappa missade bussen i Stenungsund, hehe). Jaja.. här kommer det:

Den 26:e har jag egentligen redan berättat om för jag skrev ett kort inlägg den kvällen. Hursomhelst så var det massa skola, fika med Hanna (som hade sin otursdag den dagen, haha), sova hos Daniel m.m. Vi tittade på film och åt gott, maha. ♥
Den 27:e så var det min och Daniels 3 år- och 4 månadersdag. Det firades med sovmorgon, god frukost, skola (haha) och mys hemma hos mig. Kärlek på sånt.
Den 28:e så var det massa rush som hände. Det blev inget Gbg för mig och Daniel, men det hände mycket ändå, hehe. Var hemma och fikade, bakade drömtårtor, myste och hade det bra. Klockan sex så befann jag mig hemma hos Perni för hon hade 18- års tjejfest. Superkul var det! ♥ Perni fick massa snygga saker, det togs massa fina bilder, det blev mys, prat, middag, efterrätt, spel, vin & cider, musik och massa kul. En kväll man inte glömmer i första taget precis. 🙂 På kvällen kom mamma och pappa och hämtade mig, så det blev hem och sen bums sängen.

Nu ska jag ta en paus. Min snutt kommer vilken sekund som helst, hihi. Men det blir nog lite mer bloggande sen i alla fall, för han ska duscha sen (han hann inte med det förut, och han kommer precis från träningen nu).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *