Sometimes I just want to disappear

Today is a sometimes day.

Well hello.. nej fy för idag. Jag orkar inte med saker och ting. Vill bara fly, tänka, må bra.. bort från allt. Suck på vissa saker alltså..

Aja. Igår har jag världens mysigaste dag tillsammans med min Malleballe. Vi satt och fikade hur typ läge som helst. Från typ kvart över två till typ halv fem, och sen vid halv fem så gick vi och handlade lite saker till mig och vid fem åkte vi hem var för sig. Men ååh vad vi fick prata och ha oss på fiket. Det blev verkligen djupare samtal om typ känslor (hat, kärlek, fobier m.m.), livet i allmänhet och verkligen allt möjligt. Och det är sånt som behövs. Kärlek till min Malleballe. ♥
Jag pratade ju med mamma igår förresten. Om massa saker egentligen, men huvudsakligen om det som jag skrev om häromdagen. Vet ni vad hon sa? Hon sa “okej”!!! So now I am like… OMDDDD! 😀 Ska prata med syster sen vid 9.30, hoppas att hon kommer med några bra svar.

För övrigt så fick jag äntligen snackat med syon igår så nu har jag skrivit på ett såntdär papper om att jag vill byta och utöka mina kurser. 🙂 Jag har ju nämligen bytt kurs från Matte C till Matte C&D. Så jag ska läsa både C&D på ett år, vilket blir rush, men ändå kul/nyttigt. Hoppas att jag klarar av det bara, haha. Ska faktiskt plugga lite matte när jag har skrivit klart här, för jag ligger liiiite efter bara för att jag skrev ner massa gamla anteckningar i mitt nya matteblock igår på lektionen istället för att räkna talen som jag faktiskt borde göra. Speciellt med tanke på att vi har vårat första prov om typ några veckor. Usch.

Nåväl.. annars igår så hände inte så mycket. Gick/sprang till bussen med Stoffe, kom till skolan, hade engelska, hade rast, hade samhäll och sen blev det syon och Malleballe. Mys hemma med Stoffe och mamma, haha alla sjuklingar med andra ord. Vi fryser och hostar och snuvar, tihi. 🙂

Nja nu ska jag kolla läget på bloglovin, facebook och lite annat och sen får vi la se vad händer. Skriver nog kanske mer i bloggen i eftermiddag eller något. Har ju inte hunnit berätta om torsdag-söndag än. Så det måste jag ju göra. Men pusshaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *