So you have a car

Ååh så spännande..! Imorgon ska jag nämligen bekänna en sak för mami, haha. Vill prata med henne ensam och det lär inte gå med hela familjen runt omkring, så jag ska ta det imorgon. Pappa är nämligen bortrest (har drar till Sthlm imorgon och kommer hem på onsdag), så jag ska sova på hans del av mamma och pappas säng nu i två nätter, och då kan jag och mammsen prata ostört. 🙂 Dessutom är det mysigt, hihi. Stoffe är ju såklart hemma, men han har alltid någonting annat för sig. Plus att han ska ju inte sova i dubbelsängen, så han är ju inte med på kvällarna. Wellwell, får se hur det går. Daniel tyckte inte om saken som jag ska berätta för mamma. Han vill inte stötta mig i detta, haha.. menmen. Det gör han nog tillslut i alla fall. ^^ Mamma och pappa kommer nog definitivt inte att tycka om det.. aja, det är en grej som jag har funderat över så himla länge, och nu vill jag verkligen ta steget och göra det. Den sista sparken kom typ i förrgår eller något, och då kände jag att jag bara måste ta steget.

Nåväl.

Jag kanske ska ta och berätta lite om dagarna som har gått istället då, dvs. 22:e och framåt..? Jaa, det var en bra idé.
Den 22:e så blev det prat och mys med Jonna, frukost och lite annat skoj. Åkte till ett hus i stan och kollade på det (med familjen, vid denna tidpunkten hade Jonna åkt hem), och sen blev jag körd upp till Daniel. Vi typ gjorde väl inget speciellt, bara hade det allmänt underbart tillsammans. 🙂 Sov där.
Den 23:e så blev det att gå upp rätt tidigt och pallra sig till skolan. Upprop, schema m.m. blev det och sen en liten snabb naturkunskapslektion. Efter skolan blev det fika med typ halva SPINT, haha. Jonna kom efter någon timma eller så, och så gick vi vidare till Skönhetsspecialisten, upp till hennes lägenhet, en sväng till ICA och Lime och sen så hämtade vi upp Daniel och så åkte vi upp till han. Jonna drog typ strax därpå. Vid sex eller något blev jag hämtad av mami o papa och så åkte vi hem och tog det lugnt. Hittade typ tusen bilder på datorn som jag inte hade någon aning om att jag hade.
Den 24:e var en tisdag.. hmm.. vad hände då..? Jo juste ja! Vi var lediga från skolan så jag var hemma och slappade. Daniel kom hem till mig på eftermiddagen och så sov han över till onsdagen. Mysigt värre. ♥
Den 25:e så var det skola som vanligt. Hade typ möte/föreläsning med klassen om projektarbetet som vi ska hålla på med tills typ v. 11 och det höll på från och med halv nio till typ tolv. Sen blev det lunch och nån lektion som jag inte kommer på vad det var för någon.. 🙂 Hem och sen sova.

Nu får jag allt ta en paus ifrån detta.
Glöm inte att kika in bilderna från Perni igår på min FB! 😉 Finns även bilder från Janinas FB oxå. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *