Do you know

Godkväll kära vänner. Just nu i skrivande stund så sitter jag ensam i mitt rum och skriver medan jag väntar på att Daniel ska duscha klart. Eller egentligen så har han precis hoppat in i duschen, och inte gör det mig så mycket för då hinner jag skriva lite här, plus att han kommer att vara mysig och fräsch efteråt. Rawwr! 😉

Well, sist jag skrev något ordentligt var den 17:e.. hmm.. vad har hänt sen dess måntro? Den 18:e så var det en händelserik dag. Jag vaknade, fixade mig, packade massa grejor ner i lådor (från typ farmor, mormor Karin, Daniel m.m.), åkte in till Daniel, myste med han, träffade Vix i stan, pratade och myste med henne, gick på Knight and day med henne och hennes syrra Florence (asbra o rolig film), efter bion hämtade Daniel mig (eller han stod utanför så gick vi tsm upp till han) och så blev det mys och sova.
Den 19:e så gick jag upp tidigt, blev hämtad och åkte till GBG med mamma, pappa och Stoffe. Väl där så blev det lite shopping, middag, mys m.m. Blev avsläppt hos Daniel sen på kvällen och så sov jag där. Mucho grande mysigt. 🙂
Den 20:e så gick jag o Daniel ner till stan för att jag skulle träffa Malin och Daniel skulle träna. Jag och Malin mötte upp Jenny och tsm med henne så shoppade vi Stephis present (hon fyllde år samma dag). Sen kom Simon och Daniel så satt vi på Espresso House och fikade lite och hade oss. Jag och Daniel drog hem, fixade oss, sen kom David, Marcus och Richard. Tsm åkte vi till Tureborg, träffade Linus och sen knackade vi på hos Von för Stephi skulle ha 18-årsfest där. Stannade där tsm med massa goa vänner till typ tio, sen drog vi “minderåriga” hem till Marcus (plus Marcus, Richard, Simon, David och Linus – alltså de är över 18) för att ha kul och så (sjukt oplanerat var det. Eller det var planerat från början, sen blev det ändring pga. olika saker.. hosthost… och sen kom vi på samma dag att vi visst ville dra dit iaf, så det var väldigt “spontant” om man nu kan säga så). Badade jacuzzi, snackade, käkade snacks, myste osv. Sen kom även Richards ena brolla och hans två kompisar. Hursomhelst så var det så SJUKT kul. 🙂 Bilder från Stephis fest finns på Daniels fb, dock så blev det inga bilder från Marcus för batteriet tog slut. 🙁 Sov över hos Marcus.
Den 21:e vaknade jag av att Jonna hade åkt till Marcus för att hämta mig, haha. Så det blev att gå upp o käka frulle tsm med grabbarna (tjejerna o Simon drog på kvällen) och Jonna och sen så körde Jonna mig, Daniel o David till stan. Jag och Jonna tog en latte på Espresso House, satt och pratade i hennes bil, tog en sväng till ICA och sen drog vi hem till mig. Jag fixade mig och sen blev det prat, mys, bubbelbad och massa annat kul. 🙂 Firade Corne som skulle fylla 21 den 23:e och så var det familjemiddag där även Stoffes nästan-tjej var med, samt kusinbarnet Conny och hans brud. 😉 Jonna sov över.

Jag tycker att vi nöjer oss där för stunden. Daniel har kommit tillbaka och vi ska väl mysa nu och så, tihi. ^^ Så 22:e och framåt tar jag imorgon. Det blir nämligen inte GBG med Daniel imorgon utan vi tar det på söndag istället för det blir så stressigt imorgon. Så ja.. jag har väl eftermiddagen på mig att kladda ner något här.

Ha det bra nu alla! Puss och kram. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *