Hold on

Alltså. Jag är verkligen sjukt ledsen för att jag inte har uppdaterat bättre sen sist. Verkligen, FÖRLÅT. Men jag ska fixa till detta, promise. Inte just nu bara, för jag ska sova. Kanske att det blir imorgon. Annars kan jag kasta ihop nåt på fredag eller så.

Godnatt nu allihopa.
Btw så klickade jag hem tre stycken plagg från H&M igår. Kan slänga upp bilder på dom här innan jag drar:


Svart cardigan. Alltid bra att ha, ett riktigt basic-plagg, om man säger så.


En cremevit halsduk. Verkar asmysig, hihi. Så den tänkte jag gosa in mig i nu i höst/vinter.


En grå klänning. Har en likadan i rött som jag köpte förra året som jag gillar mycket. Klänningen ser dock asful ut i formen och allt, här på bild, men det är det iaf inte på riktigt, hihi. 🙂

Allt gick på ca. 350kr. Helt okej för mig om man säger så. Hade egentligen tänkt att köpa en kamelbeige lång cardigan men den var slutsåld så får se om jag hittar den i affären eller om den kommer in igen senare.

One thought on “Hold on”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *