Never let it go

Change of plans. Fast vissa säger tydligen change in plans. Jag är confused.

Menmen, i alla fall. Det har blivit små ändringar. Exempelvis så får jag städa imorgon. Daniel kom nämligen hem till mig vid två och det var underbart. Har nästan aldrig saknat han så mycket som jag gjorde idag (vilket är lite knäppt, men love is unpredictable). ♥ Hursomhelst så kom han hem till mig. Jag fixade ihop fyra stora varma mackor till snutten, och så blev det rulltårta, mys och prat. Han stannade bara i typ 2,5h för han ska på fika hos sin farmor halv sex, nämligen. Men det gör väl inte så mycket. All tid är bra tid. 2,5h är bättre än inget!
Dessutom så ska jag nog träffa Madde och barnen på torsdag (I think) och även sova hos Daniel tills fredag (från och med onsdag alltså, dvs. imorgon). Haha, vi får väl se vad som händer, men det blir nog bra i alla fall. 🙂

Längtar tills imorgon. Mysdag med Vicky. ♥
En sak som jag har kommit på nu är att det visst inte blev något med Hanna och David. Wellwell.. det kommer fler gånger, antar jag. Hanna kan jag ju i alla fall träffa typ whenever.

Nja nu får jag ta och laga lite mat. Marcus kommer halv sex (om en kvart) och jag har inte ens ätit middag idag. Min frukost var grönsaker och lunchen var en persika och lite cashewnötter, hehe. Så det kanske är dags för lite mat (quornbitar och cashew idag, känns faktiskt längesedan sen sist..).

One thought on “Never let it go”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *