What a feeling

Hejsan alla glada! 🙂

SÄ nu ska vi se vad som har hÀnt sen sist.. i fredags efter att jag hade skrivit sÄ fick mor o far ett telefonsamtal som fick hela slÀkten att skaka. FÄr se vad som hÀnder, men hoppas pÄ det bÀsta i alla fall. Mamma o jag blev galet upprörda sÄ vi tog en rask promenad runt Sund för att prata ut med varandra. Det blev mycket om det resten av kvÀllen.
PÄ lördagen sÄ var det rÀtt lugnt. Jag kÀkade frukost och sen blev det samma promenad som jag o mor gick dagen innan, fast klockan halv elva pÄ morgonen istÀllet. Kom hem, duschade, fixade mig och chillade. Vid tjugo i tre kom Corne, sen vid halv fyra morfar, vid halv fem mamma, pappa, Stoffe o Chrille, och vid fem sÄ kom Daniel. Fullt hus kan man sÀga, hehe. Jag och Corne lagade mat till familjen (tacos), samtidigt som jag bakade tigermuffins (som blev helt totalt misslyckade för att glutenfritt mjöl suger. NÀsta gÄng bakar jag pÄ vanligt mjöl. Spelar ju ingen roll om jag kan kÀka eller inte, det som Àr roligt Àr ju att baka över huvudtaget, tihi. Plus att jag blir inte lika tjock..). Det var iaf stressigt vÀrre. Men tillslut sÄ var allt klart och familjen samlad, och maten blev tydligen bra (för en gÄngs skull sÄ hade vi inte quorn hemma, sÄ det blev tacos pÄ köttfÀrs, vilket betydde att jag inte Ät av det..). SÄ jag stekte köttfÀrs och Corne rev ost, duktiga vi Àr. Efter maten blev det fika, mys och sovdags.
IgĂ„r, i söndags alltsĂ„, sĂ„ var jag med familjen och Daniel (han sov över frĂ„n lördagen). Morfar kom vid tolv nĂ„gonting och det var mys. Jag och snutt gick den vanliga promenaden runt tolv, och det var nice. KĂ€nns vĂ€ldigt hurtigt, maha. Vi rensade/sorterade Ă€ven bland alla saker som Ă€r frĂ„n mormor Karin, farmor och farfar. Det Ă€r verkligen saker ÖVERALLT i vĂ„r undervĂ„ning, haha. Jag kan typ inte andas. Hursomhelst sĂ„ finns det sĂ„ sjukt mkt grejor, och massa Ă€r mitt. Jag Ă€r sĂ„ glad. Ska bli sĂ„ kul att fĂ„ in allt i lĂ€genheten, nĂ€r den vĂ€l kommer. Dessutom plockade jag ner alla muggar och sĂ„nt ifrĂ„n köket som tillhör mig, de tar nog plats i köket, och allt Ă€nvĂ€nder jag inte Ă€ndĂ„. SĂ„ whattta. 🙂 Ska dela upp Coca Cola-glasen mellan mig och Stoffe sen ocksĂ„. NĂ„vĂ€l. Det blev mest stĂ€dning, sen mys, tv och annat kul. 🙂 Daniel sov över denna dagen oxĂ„.
Idag sĂ„ har det hĂ€nt en hel del. LĂ„g och sĂ„sade i sĂ€ngen tills typ tolv, usch för det egentligen. Dock sĂ„ vaknade jag klockan nio, haha. SĂ„ jaa.. menmen, man behöver vara lite seg ibland. Blev iaf att jag och snutt gick o kĂ€kade grönsaker, bakade en chokladrulltĂ„rta med smörkrĂ€m pĂ„ halva och kaffekrĂ€m pĂ„ den andra halvan. Smarrigt vĂ€rre, och jag MENAR det VERKLIGEN!! Det var det godaste pĂ„ lĂ€nge. Första gĂ„ngen jag bakade en rulltĂ„rta oxĂ„. Thihi, och det blev verkligen lyckat! 😀 Wellwell.. efter att vi hade bakat den sĂ„ gick jag och Daniel samma promenad som har gĂ„tts de senaste fyra dagarna (med denna), vilket kĂ€nns bra. Nu brĂ€nns det allt fett, mahah.. 🙂 PĂ„vĂ€gen hem sĂ„ hittade vi massa björnbĂ€r sĂ„ vi plockade hĂ€nderna fulla och la i en bunke för att sedan gĂ„ ut i vĂ„rt berg för att plocka mer. Efter det sĂ„ kĂ€kade vi lite, myste, pratade och hade det bĂ€st. ♄ Men snutt Ă„kte för en timma sen, *cutcut*. Det har varit sĂ„ mysigt hĂ€r med han sĂ„ jag kommer att sakna sönder mig! 🙁

Punkt slut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *