We made you

Nu är det mesta på bloggen fixat. Har gjort årskategorier och sorterat alla typ 490 inlägg i de olika fyra åren som jag hittills har bloggat under, gjort en liten “about me”-presentation, fått upp några meningar under själva Naama-namnet osv. Funderar på att byta klubban mot något nytt, vad tycks om det? Fast ändå är jag rätt kär i den lilla saken, så jag vet ändå inte. Den är så söt, haha. Har även ändrat textstorleken till snäppet mindre. Jag nöjd med färgerna, textsnitten osv. så det ska inte ändras på ett tag iaf. I så fall nyanser, men inte annat.

Så nu är jag rätt så belåten om man säger så, hehe. Det enda är att jag kan inte se besökare och sånt (alltså statistik), men one.com jobbar tydligen på det, så jag får väl vänta, haha. Livechattade nämligen med en snubbe från andra sidan jorden som talade om det för mig (han jobbade för one.com alltså). Så jag får väl lita på det då.


Slänger in en bild på mig och Vix som jag fick av henne på mail för ett tag sedan. Någongång i ettan, typ i december tror jag det var. Myspys, love ya hun. ♥

One thought on “We made you”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *