Lifehouse

Gullholmensol, halvbad, promenader, speciella stunder, picknick, prat, eget place, gottgott, vänner. Massa mys. Love it. ♥ Träffade Axel och Otto, nicenice. Har inte träffat Otto sen vinterlovet, så det var änna på tiden. Axel har ju varit på Gullholmen hela sommaren, så han var jag o Daniel med tidigare, typ i juni. 🙂

Kom i alla fall hem igår. Anlände i Uddevalla klockan fem med buss tillsammans med Daniel. Vi gick till Apoteket (medstop..), Åhléns, Espresso House (dock köpte bara Daniel nåt) osv. Vid sex mötte vi Malin på kampen och så gick vi alla tre till Ica för att köpa godis inför kvällen. Malin o jag skulle ha myskväll och Daniel skulle till Richard för att lana med han o David. Hade det iaf super med Malin. ♥ Massa prat o sånt. Det behövdes. Btw så träffade jag o Daniel på värsta snuskgubben på kampen. Inte för att han var lix sexuell utan för att han var skabb.. men jättesnäll. x)

Idag har jag inte gjort så mkt. Vaknade tidigt av alarmet, gick upp, duschade håret, fixade mig, snackade med Malin, åt frulle, sen åkte vi till stan. Malin gick av vid kampen typ, sen åkte jag o pappa till farmor o farfars förråd för att rensa o ta det som vi ville ha. Ska lägga upp bilder på det någon dag.

JUSTE! På Åhléns så hittade jag typ tuuuusen grejor som jag vill ha! Köpte i alla fall tre saker. 🙂 Två till mig och en till familjen. Det blev en rosa osthyvel till mig och en slickepott med blommor på (samma mönster som muggarna, skålarna, muffinsformarna o tårtspaden som jag har fått av Daniel) och en lila osthyvel till familjen, haha. SÅ SÖTT! 😀 Ska köpa en stekpanna där oxå. Asball är den. Rosa lix. MUST HAVE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *