This time for Africa

En sak innan ni läser: det blev fel när detta inlägget skulle publiceras, så det blev aldrig upplagt. Har inte hunnit fixa det förrän nu, så det är därför det är lite konstigt då jag skrev detta inlägget på fredagskvällen. Men whatever.. enjoy! 😉

Godkväll mina kära vänner! 😉 Hur är det med er? Med mig är det i alla fall bra. Rätt så i alla fall, om jag ska vara helt ärlig. Men whatever, orkar inte tänka på det nu. En rolig grej som jag tänker på hela tiden nu typ är att min morbror och hans, nu, fru gifte sig i förrgår! 😀 Så himla mysigt. Värsta fina bröllopet var det. Camilla var skitsnygg och Patrik var så stilig. Och barnen – goooseligoo vad söta dom va! och sen var det ju Therese och Micke, som oxå var sjukt fina. 🙂 Nåväl. Bröllopet gick i ljusrosa (me like!) och det var typ ett såntdär kort bröllop. I kyrkan höll det endast på i en kvar, och sen åkte brudparet iväg på resa två timmar efter att det började i kyrkan – så det var kort. Men jättefint, mysigt och roligt! Man blir så sjukt lycklig av bröllop, tihi, så himla mycket kärlek. :)♥ Ska lägga upp lite bilder sen oxå.

Hursomhelst.. annars så har det hänt lite andra saker i mitt liv (sån tur är, haha). I torsdags, alltså igå, så tog jag det lugnt, småstädade lite och sen kom Vix vid typ strax efter två och så stannade hon till typ.. halv fem eller något. 🙂 Supermysigt, vi hade inte träffats ensamma på typ aslänge! ♥ Och snart ska jag åka hem till henne och se hennes hus och allt sånt mys. Well, när Vicky hade dratt så var jag ensam hemma (för mamma, Stoffe och pappa åkte till Fjällbacka samtidigt som V drog). Det blev att jag lagade mat till mig och Daniel (för han skulle komma vid sex). Jag kokade potatis för första gången i mitt liv (dessutom så var det färskpotatis), gjorde an smarrig sallad, stekte quornfiléer och gjorde någon typ blandningen med creme fraiche och vitlök och lite annat ditt och datt. 🙂 Det var DÖÖÖÖGOTT!! Och jag var hungrig som bara den för jag hade bara ätit frukost.. ajaaa.

Idag har jag gjort nada, nääästan. Dammsugit både över- och undervåningen, plockat ur diskmaskinen, dammat ett bort i badrummet som mamma hade stört sig på typ jättelänge, dukat, kokat kaffe och sen har det mest blivit tv och datorn. 🙂 Och om typ en halvtimma så kommer min Daniel för vi ska ha fredagsmys med familjen. ♥

Här kommer iaf lite bilder från bröllopet:

Här ser ni lite bilder på hur allt såg ut. 🙂 Så himla fint!! ♥ Och ja, jag såg ut som en geting. ^^ Och som vanligt säger jag – man kan klicka på bilderna så visas en större bild längst ner i inlägget typ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *