Man måste gilla läget

Godmorgon alla morgonpigga! 🙂 Usch för att gå upp såhär tidigt. Eller nej, egentligen inte. Jag tycker om att göra det, för man får ut mer av dagen då. Däremot så suger det just nu, för jag har inte fått tillräckligt mycket sömn. Gick o la mig liiiite för sent igår, om man säger så.

Hursomhelst så har jag fixat med bilderna nu. De är överlagda till datorn, och det är bara de allra bästa bilderna som finns kvar och är utvalda till denna utomordentligt fisförnäma blogg, haha.. 😉 Så här kommer dom iaf:

Två rosa vaser i olika nyanser från farmor och farfar samt ett gulligt rosa ljus som jag fick av Daniel.

En grön vas från farmor och farfar, samt fyra ljushållare i mörk- och ljusgrönt och mörk- och ljusblått.

Ett litet kaffeservis på sex koppar och sex fat i gult och vitt med rosor på (farmor och farfars).

Sex stycken assietter med världens sötaste motiv på. Känns som typ brudassietter. Från mormor Karin.

Fyra stycken assietter med rosor på, typiskt vardagssöta. Från mormor Karin. Fatet bredvid är inte mitt.

Två stycken jättesöta assietter (yep, assietter är tha shit!) med sött motiv på och guldkanter. Från mormor Karin.

Hehe, var bara tvungen. Vi hade köpt giraffkoppen, så det blev att vi tog med den hem igen. Från mormor Karin.

Ett urgulligt förkläde, med blåa blommor och krimskrams, som man knyter på höften. Från mormor Karin.

Ca. sex stycken assietter med blått motiv o guldkanter. Inte säkert att det blir mitt, men Daniel var iaf lite intresserad. Från mormor Karin.

En sjukt cool tavla i spegel. Fint motiv för whisky. Kunde faktiskt inte slita mig, den var så frän. Från mormor Karin.

En typ sockerskål (jag har tänkt att använda den till det iaf) med gula o vita blommor på. Från mormor Karin.

Tre stycken jättefina tomteskålar att ha till jul. Från mormor Karin, som köpte dom av mig för WWF.

10 stycken koppar och 11 stycken fat (en kopp saknas alltså). Superfint motiv med guld och blommor. Från mormor Karin.

Detta var allt som jag tog hem i fredags. Var även där idag och kikade, och det blev en del då med. Kan lägga upp det en annan dag. För övrigt så publicerades detta inlägget för inte alls längesedan, men jag kan lova att jag skrev det imorse vid halv nio.

Nu blir det lite grönsaker och sen sista avsnittet med Tom Barnaby i Morden i Midsomer. Kramar på er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *