You can get it if you really want

Make it useful, make it beautiful, make it durable, make it sustainable.

Goddagens mina kära vänner! 🙂 Ohoj vad det har hänt saker i mitt liv sen jag skrev sist! Har hunnit med att vara med min älskade pojkvän från i torsdags tills idag, bland annat. Vi har myst, pratat, grejat på datorn, kollat lite tv, nattjobbat (städat klockan 4-6 på morgonen för fjorden) och massa mer. Älsklingen överraskade mig med pannkakor, blommor, godis, en jättesöt nalle och lite annat (söov aöå xd ucfm nöjnc, amhm). ♥ Vi fick sova i en stor och go säng torsdag-lördag för hans päron var borta på Gullholmen. Vi lekte med Tilde och Iza i flera timmar på söndagen, och gick en promenad på stan tsm med dom (folk måste ha tittat konstigt på oss, haha), blev bjudna på mat och efterrätt (glass m. sirap) av Madde m.m.. Haha det har varit riktigt nice! 🙂 Älsklingen sov hos mig igår tills idag (men han åkte ju tidigt idag för han jobbar ju..). MEN det är sista veckan för han denna veckan, MOHAHA så sen kan vi mysa utav bara ***! 😀 Innan skolan börjar så ska vi hinna med att åka till GBG för att shoppa, äta gott och gå på bio ihop, gärna åka till Gullholmen en gång till, dra till torp, mysa mer, fika och ha det gott. Me love. ♥

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. Det blir nog en riktig slappardag för mig skulle jag tro. Ska se till att ta kort på trosorna och linnet, som jag köpte på torp med Hanna, sakerna som är från farmor och farfars förråd som jag fick typ förra veckan och på sakerna som jag har fått från gammelmormor Karins hus. 🙂 Det är en hel del fina saker kan jag lova! Och det ska tas hand om väl, många fina minnen. :)♥

Btw, fjordenjobbet var heeemskt första natten. Det pisseregnade och jag blev seriöst sjöblöt. Det sipprade vatten och bubblor mellan tårna när man gick för att skorna var genomblöta, det droppade in massa vatten mellan mina bröst, byxorna o tightsen var dyngsura och jag var till råga på allt redan förkyld. Snacka om mysigt.. blev bar mer förkyld, och frös som en gris. När jag kom hem så tog jag en skön och varm dusch och när jag kom ut från den fick jag nya, gosiga o torra kläder från min snutt, som dessutom hade gjort varm choklad och en fralla åt mig. Älskar min Daniel, han vet vad jag behöver. ♥ Andra dagen var i alla fall helt okej. Eller natten menar jag. Daniel jobbade också den natten och vi förberedde oss tillsammans på oväder, men icke. Det bara blåste sjukt mycket. Jag som hade tights, tjockbyxor, tjocksockar, stövlar, linne, övertröja, en till övertröja, regnjacka och mössa, HAHA. Hemskt när man tänker på det (att det behövs en sommarnatt).. När vi städade tog jag dock av mig regnjackan och en övertröja. Men ändå.

Wellwell, nu ska jag nog förbereda lite mat till moi. Vet dock inte vad.. det blir väl något av det “vanliga” som mina nära och kära säger. Men det kanske är sant. Jag äter ändå inte sjukt mycket mat.. eller jo, mycket kan jag äta, men inte av mycket (tycker jag iaf). Om man säger så.. men som Otto en gång sa (detta är en mojs på hur jag, Daniel, Hanna och Otto äter):

Daniel: Mycket av mycket.
Otto: Mycket av lite.
Hanna: Lite av mycket.
Alix: Lite av lite.

Haha.. jaja. Jag är så happy nu för jag har gått ner ännu mer! 😀
Nåväl, nu ska jag kila som sagt. Lägger upp bilderna sen, min kamera laddar nämligen batterierna nu. Hejsvejs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *