Country colours cognac

Damer och herrar..! Nu ska jag berätta för er om min dag igår: vaknade vid tio i elva, gick upp, åt frukost, fick besök (pappas moster – Ulla), sen kom morfar, vi pratade om minnen och annat trevligt. Var hemma med familjen med andra ord. Klockan halv åtta kom Malin och stannade tills halv nio, hon skulle låna min kavaj. Jag saknar den redan!

Idag har jag gjort absolut ingenting. Eller jo, någonting, men det kan jag inte nämna i bloggen för det är en hemlis. Annars har jag bara slappat. Nu ska jag upp till mamma och pappa som nyss kom hem från Göksäter, de har tydligen handlat masa som jag kommer att bli avundsjuk på. Dessutom ska jag äta mat, packa och sen åka in till min älskling. Längtar tills jag får träffa han! ♥

Hejdå folks. Btw så ska jag städa i UA inatt.. mellan fyra och sju. Uscha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *