It is what it is

..so what? Nothin’ to do about it. Keep on walking..

Yep.. då var jag här igen ja. Tänkte dra igenom dagarna som har varit nu sen sist jag skrev typ “ordentligt”, dvs. 16:e juli. Så det blir att skriva från och med den 17:e, alltså tio dagar bakåt. Well here we go..

Juli, 17:
Vet inte riktigt vad jag gjorde. Kommer ihåg att jag fixade mig en massa inför att Daniel skulle komma, och sen så ringde jag Signe och vi pratade i typ en timma. Det var mysigt värre! 🙂 Daniel kom precis när jag och Signe skulle lägga på, för oss blev det massa mys och sen sov vi väl. Det blev iaf lördagsmys med familjen istället för fallens..
Juli, 18: Gick upp rätt tidigt för jag och Daniel skulle med tåget till GBG från Ljungskile klockan typ fem i halv elva. På tåget fanns även Malin, Vix, Simon, Philip och Jenny, vi skulle dra till Liseberg allihopa, nämligen. 🙂 Det blev en vistelse på nöjesparken från typ halv tolv till sju, och ändå var det ALLDELES för lite tid. Galet vad tiden går fort alltså! Hann med att åka typ fem grejer eller nåt.. Men aja, det var sjukt roligt. Ska dit nån mer dag med gänget! 🙂 Bajs att det är så dyrt bara.. Well, efter Liseberg så tog vi (jag, Daniel, Jenny och Malin) tåget till UA igen. Jag, älsklingen och Malleballe gick av vid Östra och Jenny vid centralen. Det blev iaf en tripp från Östra till Spara där vi köpte bubbelvatten och sen drog vi till city.. 😉 Blev en visit på Donken innan Malins buss gick fem i halv elva. Jag och snutten gick hem till Daniel och det blev soffasittande med Daniels päron och hans moster. Carin o Lena hade samma dag kommit hem från en tvåveckors kryssning runt Storbritannien och allt det så de hade en hel del att berätta. Skönt att sova sen.. ^^
Juli, 19: Daniel gick upp tidigt för att jobba (han börjar åtta varje dag). Jag sov lite till och sen gick jag upp och fixade mig o käkade frulle. Gick ner till stan så att jag var vid ettans busshållplats klockan tjugo över tio och där mötte jag Hannispannis. Vi tog bussen till torp och sen spenderade vi dagen där tills typ tjugo över tre. Jag hjälpte Hanna att köpa tonvis med kläder, fick henne till att köpa massor med kläder hon aldrig hade rört innan så jag är DÖSTOLT! 😀 Blev bland annat ett aprikosfärgat bandeau-bikiniset och typ 7 par trosor och en bh. Allt för 730 spänn. Sedan var det en aprikosfärgad t-shirt, ett turkost linne och två par tights. Det gick på typ 300 spänn.. känner mig lite skyldig men.. det var det värt iaf! ^^ Vi tog oss en dyr fika på Coffe Roomer och sen drog vi till stan. Tog oss en varm dryck på Espresso House vid typ lite efter fyra och så satt vi där tills Daniel var klar med sitt gymmande (runt halv sex med andra ord). Kollade i affärer och jag köpte mig faktiskt en asball musmatta. 🙂 Fick även köpt mig ett par snajsiga trosor och ett übersött linne. Kan lägga upp det här imorgon eller nåt. 🙂 Runt sex så drog Hanna hem till sig och jag o Daniel pallrade oss upp till Daniels hus. Sussade gott den natten. 🙂
Juli, 20: Vaknade när Daniel gick, somnade om och vaknade av att Carin sa att hon och Thomas drog till Gullholmen. Gick upp strax därpå och fixade mig. grejade på datorn osv.. messade med Malin och hon kom upp till Daniels hus runt typ.. halv tre. Jag stekte pannkakor (som jag inte kunde äta – både vete och mjölk i..) till Daniel och Malin och för mig själv blev det quornbitar, paprika och gurka. När Daniel kom hem så blev han glatt överraskad! 🙂 Pannkakorna serverades dessutom ute i det fina vädret, tsm med vaniljglass, sylt och socker. Satt och pratade med Malin och Daniel ute till klockan var typ sju eller något. Vi bestämde oss för att Malin o jag skulle sova hos Daniel (planerna var först att vi två skulle sova hos henne med det blev lite rörigt..) så Malin drog hem för att packa saker och jag och Daniel tittade på Morden så länge. När Malin kom blev det prat, tv och sen sovdax.
Juli, 21: Daniel väckte mig, han var så sjukt sen till jobbet. En minut i åtta cyklade han hemifrån (INTE BRA)! Fick iaf springa upp och fixa matlåda till han och sen somnade jag om. Malleballe o jag gick upp senare, käkade, träffade Daniels mosters amerikanska vänner, tog oss en promenad från Kappelle till centralstationen och så tog Malin tåget hem. Jag blev hämtad av far o lillebror och så åkte jag hem för att packa kläder och så.. fick nämligen reda på samma dag att jag skulle till Norge dagen därpå.. så hem o packa och sen till Daniel igen för att mysa. Det blev lite klumpigt dock.. men aja………… (QCUU… lmå vbddxu scuwsmumdnx mww nxw bu lcääöåw..).
Juli, 22: Snutten och jag gick upp samtidigt för att få så mycket tid som möjligt med varandra. Vaknade i olika sängen för på natten höll jag på att dö av obekvämhet så gick o la mig i en annan säng, haha.. Well, vi kysstes hejdå och allt dedär och sen så var jag ensam i hans lya. Tidsfördriv innan familjen kom var att titta på tv, greja på datorn, fixa mig osv. Skrev ett brev till Daniel oxå. Och gjorde en nice bakgrundsbild till han.. 😉 Blev hämtad tillslut och då hämtade vi morfar och sen bar det av till Fåvang, Norge.
Juli, 23:
Kortfattat så var vi alltså och hälsade på min morbror. Fick se bageriet han jobbar i, gick en promenad, åkte bil upp till ett fjäll, hade det allmänt mysigt med familjen. Underbar utsikt och så. SJUKT FINT ALLTSÅ! 🙂 Hafjell, Woody’s, promenad (Stoffe fiskade), massa mys.
Juli, 24: Norge. Promenad, fika, promenad, vadande i sjö, småshopping, mys med familjen. Hatade dock att jag var förkyld under hela resan.
Juli, 25: Hemresa från Norge. Måste bara säga att BILDER FRÅN RESAN finns på min FB!! Hursomhelst.. kom hem typ nio på kvällen. Well.. på resan hem blev det även stopp på Nordbys köpcentrum. Det var ballt, vill så gärna dra dit igen någon dag när jag har tid att shoppa. Men det är nog rätt dyrt där, hehe.. 😛 Pratade med snutt i telefon och sen blev det data och sängen.
Juli, 26: Vaknade, chillade, tog bussen till stan halv två och gick upp till Madde och barnen för att hjälpa till innan Olivias kalas som skulle vara klockan tre. Sen blev det som sagt kalas (för släkten alltså) och efter det rensande och rotande bland farmors och farfars grejor i ett förråd nånstans i Norra stan. Hittade en hel del fina grejor som jag kan ta kort på och lägga upp imorgon. 🙂 Sen hem och käka, tv och sova.
Juli, 27: Idag så har det varit rätt chill. Sov ut, käkade grönsaker, solade, solade, solade.. duschade och sen fixade mig lite smått. Pillade med bilder och drack bubbelvatten. Älsklingen kom hem till mig vid sex och då blev det både mys och allvar. Menmen, what to do.. love him anyways I guess.. <3 Baby stannade till halv nio och sen blev det Morden för min del med mami och papi. Nu data och sen sängen. Idag är det dessutom min och Daniels 3 år och 3 månadersdag, love. ♥

ÅÅÅÅÅH vad skönt att äntligen ha fått skriva av sig all skit, haha. Well för er information så kan jag tala om att jag har gjort ett litet schema och sen skrivit upp alla punkter som jag kan komma på att jag vill göra (ska göra). Lagt en prioriteringsmojs på vissa punkter så att de blir gjorda snabbt. Ska bli skönt att få stryka en hel del, haha.. well. Imorgon så ska vi få besök av pappas moster Ulla och även av morfar. Åker in till stan senare för att lämna min kavaj till Malin och sen blir det väl hem igen. På torsdag ska jag sova hos Daniel. Längtar som f*n!! ♥♥♥

Puss och godnatt allihopa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *