Feminine silhouette

Arrrgh, jag hatar att vara förkyld! Suck, blev det under resan till Fåvang. Det blev lite väl mycket air conditioning i bilen för min del, jag blir så otroligt lätt sjuk, det är helknas. Hursomhelst så frös jag som en gris i bilen, men alla andra svettades – så det blev ingen avstängning av blåsandet.. dagen därpå vaknade jag av att jag var äckligt tät i näsan, hade äckligt ont i halsen, frös äckligt mycket, snuvade äckligt mycket och hade äckligt mycket kliande i mina ögon. Det var verkligen hemskt (trodde dock att jag var allergisk just då – vilket jag inte var, eller iaf så var jag mest förkyld) och på kvällen blev det värre. Stoffe skulle såklart ut och fiska med Jonas och pappa, så jag, mamma och morfar fick hänga på som socialt stöd. Bara det att de fiskade typ klockan halv nio på kvällen och det var svinkallt ute. Jonas bor ju typ vid en älv, mitt i en dal, eller vad man nu ska säga. Alltså, det är värsta bergen på båda sidorna, och där vi stod så hade solen gått ned, så det var allvarligt talat dökallt (lite längre upp i bergen så hade det varit 3 grader på natten, TRE F*CKING GRADER!!!!!!). Frös som bara den, men ingen ville gå hem så jag fick stå där och fortsätta frysa. Dagen därpå var allt ännu värre.

Usch och fy och blä. Att vara förkyld suger. Att vara förkyld på sommaren suger nästan ännu mer, haha. Det är i alla fall väldigt mobbat. På vägen hem idag så hade vi ingen air conditioning. I alla fall inte så mycket så att jag frös. Hoppas på att jag mår bättre imorgon, för såhär vill jag inte ha det!

Pusshejs, nu ska jag sova folks. Skriver väl mer imorgon, I guess. Har typ inte skrivit på dölänge känns det som (och det är nog så oxå..). Bye! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *