AUTUMN SEASON

Tjenixen! Vaknade klockan åtta av att jag inte kunde andas.. inget vidare kul faktiskt. Gick runt i typ en evighet, kändes det som, med två st. olika nässpray för att försöka få bort det. Efter ett tag släppte det och jag gick och la mig igen. Vaknade av min mobil och av att pappa väckte mig runt typ elva. Då var jag inte så jättetät, skönt det.

Igår natt, närmare bestämt klockan två på natten, så gick jag upp för att fixa mig. Pappa hörde hur jag snorade och snuvade så han gick upp och gjorde en kopp varmt vatten m. citron o honung i. Han är bäst min pappa (även om jag hatar honung typ över allt annat..)!

Nej, nu ska jag dra in till stan. Det blir barnpassning, sen kalas och sist rotande i farmor och farfars förråd. Ska försöka hitta detdär halsbandet som farmor sa att jag skulle få någon gång. Kramar på er.

One thought on “AUTUMN SEASON”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *