Snabb uppdatering

FUCK jag skrev värsta inlägget som jag skulle lägga upp men så dampa hela DANIELS CPINTERNET så att försvann. Förlåt för mitt damp nu men jaja.. man blir så irriterad. Hursomhelst så gick inlägget ut på att jag har inte kunnat skriva för jag har varit upptagen, och jag kommer inte kunna skriva föränn åtminstone på söndag (tror jag) för att jag ska till Norge idag. Blir hämtad närsomhelst.

I skrivande stund sitter jag ensam i Daniels hus och saknar min plutt. ♥ Vill inte vara utan min älskling. I love you so much baby, and I’ll miss u like ****! :(♥ Längtar tills vi ses! Dehär fyra dagarna med dig har varit underbara, vill alltid spendera dagarna med dig, forever. Kyssar från din Alexandra.

JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ALIX <3 du glömde att logga ur på din blogg eller något för jag kunde tydligen redigera (L) saknar dig och tack för de bästa 4 dagarna på länge (L) (L) //Daniel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *