Do cool dancing

Godkväll (eller godnatt) allihopa. Ännu en gång gör jag misstaget att skriva försent – det jag skriver om i inlägget handlar om den 15:e juli men det kommer att stå som 16:e juli eftersom att klockan har slagit över midnatt.

Anyways, tänkte dra lite kort om vad jag har gjort idag. 🙂 Och det blir verkligen kort, för jag har typ gjort nada. Bara varit hemma och tagit det lugnt. Har haft ont i huvudet hela dagen (sen typ tre dagar tillbaka också..) så det har varit chill som har gällt. Rensat bland bilder, dammat vår bokhylla samt “möblerat om” och rensat i hyllan. Gjort macka och även läst lite i min bok. Alltså – det har verkligen knappt hänt någonting alls, haha. Har bara lix umgåtts med mamma och Stoffe, och det har varit mysigt. ♥ De senaste timmarna har spenderats framför tv:n tillsammans med päronen och lillebror, och nu ska jag bums sova.

Ska till stan imorgon. Det blir syntest på trafikskolan, träffa Daniel och kanske träffa någon mer, haha. Annars tar jag det väl lugnt. Älsklingen och jag ska faktiskt inte sova med varandra, knasigt nog, utan jag ska komma hem till han på söndag istället och sova över, och det ska jag göra lääänge (alltså jag ska sova där i flera dagar, haha). Ska bli mysigt, I suppose. ^^

För övrigt så försöker jag gå ner i vikt nu. Så gott folk – uppmana mig inte till att äta massa onyttigt för jag behöver ert stöd. Det känns som att jag kommer till den vikten jag är på nu, och sen typ stannar det där. Jag måste verkligen hålla igen på sötsaker – men vet inte ens om det räcker? Tror jag måste vara väldigt strikt på punkten att vara ute och promenera, o
ch att använda hantlarna. Så från och med nu ska jag försöka att gå en sträcka varje dag – så länge det inte finns hinder (dock inte vilka hinder som helst, haha) – och även jobba med hantlarna. Näääpp 1,5-3kg till ska jag allt gå ner. Sen tror jag att jag är nöjd, tror. Men vi får se vad som händer då. Först ska jag försöka ta mig dit över huvudtaget, haha. 😉 Well, önska mig good luck, cause jag behöver det nog. 🙂 Imorgon startas dagen med grönsaker.

Jaha, godnatt på er.


Jag fullkomligt ääääälskar att käka frukter och bär på sommaren. ♥


Mumsigt värre! Denna goda tallrik gjorde mamma Granbeck åt mig som middag på Sara Granbecks fest. Så himla supershysst! Och underbart smaskigt! Orkade dock inte äta upp allt, haha, men ändå, SÅ gott. ♥

Det är så härligt att man kan vara så nyttig nu på sommaren. Alltså jag typ klarar inte av att käka varm mat nu när det redan är så varmt ute så jag käkar typ bara grönsaker och frukt hela tiden. Seriöst, det är läskigt, men gott. Liksom jag dricker inte ens latte längre för det är så varmt – det blir bara bubbelvatten för min del nowadays. Men i alla fall.. I gotta go now. Sleep tight everybody.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *