Good old chat

Nu blir det fortsättning på det inlägget som jag skrev tidigare idag. 🙂 Med andra ord så ska jag berätta om igår och idag. Och bli nu inte förvirrade på datumen igen – det står ju att detta inlägget är skrivet den 15:e juli, men när jag säger “idag” och “igår” så menar jag den 14:e och 13:e juli.

Well.. igår, alltså i tisdags, så hade jag det slappt. Vaknade vid en rätt okej tid, gick upp, käkade frukost. Någon gång på förmiddagen så kom Madde förbi tillsammans med alla barnen (Olivia, Iza och Tilde) och så stannade dom typ till fem. Det var supermysigt. 🙂 Vi plockade hallon och omogna vinbär, spelade fotbollsspel, lekte med slottet och andra leksaker, experimenterade med grädde och chokladsås, fikade och hade det nice. Och småtjejerna var så söta i sina klänningar – alla likadana, haha. Vid fyra så kom mormor oxå och sen vid fem kom pappa. När Madde och barnen hade åkt så drog jag, mamma, pappa och mormor iväg till mormor Karins hus för att fota lite och så vidare. Det blev en del bilder, haha. Vi kom precis hem lagom till första nya Morden i Midsomer-avsnittet på den nya, och sista, säsongen med Tom Barnaby. Mycket nice! Jag, päronen, Stoffe och mormor kollade på programmet och sen när det slutade vid halv elva så åkte mormor hem. Blev lite data och sen somnade jag i den äckliga värmen som är i mitt rum.. 🙂

Idag så har jag mest slappat. Mådde inte överdrivet bra så jag har bara chillat. Rensat lite i slänten, solat en del, läst en del ur den femte Shopaholic-boken, fikat och käkat, rensat bland bilder, visat bilder och massa mer. 🙂 Daniel kom hem till mig vid halv sex och så stannade han till halv nio. Det var supermysigt, vi hade det bra, även om Daniel somnade i typ en halvtimma eller nåt, haha snutten min. ♥ Morfar var också hemma hos oss idag – han kom med Sunningen klockan elva och då fikade han och mamma medan jag och Stoffe åt frukost, thihi. Vid fyra nånting så kom även mormor, haha, så det har vart “fullt ös” här med pensionärerna.. 😉 Daniel var sista gästen, eller hur man nu säger, som drog så när han hade gått så gick jag hem, läste i min bok, pillade lite på datorn och sen har jag inte gjort nåt mer typ. Satt nyss med mamma, pappa och Stoffe på balkongen (fast Stoffe var bara med de sista tio minuterna typ) och snackade, men pallade inte mer på slutet, hehe..

Naaaäää nu blire lite bilder som slängs upp! 😉 Enjoyyy!
BTW KOM IHÅG ATT MAN KAN KLICKA PÅ DE SMÅ BILDERNA SÅ VISAS EN STOR BILD LÄNGST NER I INLÄGGET. 🙂

Haha det blev en del, men whatever. Lite kul får man ju ha.. 😉 Puss och godnatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *