By hook or by crook

Heeey, jag har kommit på att det nu var ett tag sen som jag skrev sist. Så jag tänkte att jag kanske ska ta och lägga upp något fint “litet” inlägg åt er.. 😉 Måste bara säga, innan jag börjar skriva om mina dagar, att det sista inlägget handlar om den åttonde juli, men det står den nionde juli på inlägget eftersom att jag skrev det mitt i natten. Så i de fallen där jag skrev “idag” så handlade det om den åttonde. Okaaj, nu har jag fått det ur vägen.

I fredags så chillade jag, åkte in tll stan, träffade daniel (som för övrigt har klippt sig),
vi gick hem till han och fixade hans hår samt myste lite, sen gick vi till ica för att handla godis, loka och banan (påvägen till ica så träffade vi min kusin Roger och hans fru Katrin, så vi var hemma hos dom i typ en kvart oxå), sen gick vi till hamnen och satt
där och hade det mys, efter det gick vi till Espresso House för att gå på på toa och Daniel köpte oxå en laktosfri mocha latte (som han ändå drack upp själv, haha), vi gick till Jonna på Hälsokraft för att prata lite och sen drog vi vidare till Saga för att kolla på bio – Eclipse (vi har ju sett alla dom filmerna tillsammans så vi tkte att vi skulle se denna oxå, tihi). Efter bion så gick vi till Napoli och delade på en glutenfri Margeritha m. “vitlök på toppen”.. 😉 och sen gick vi en promenad till Skeppsviken och hem (vi gick hem via Sommarhemmet, värsta nostalgin!). ♥ Det blev mys framför tv:n och sen prat och sömn.

I lördags så var jag med Daniel. Hans farmor och Gösta hade kommit på besök så vi pratade lite med dom och sen så fixade vi oss lite smått och pratade en stund. Daniel och hans pappa körde mig hem vid typ ett-två nånting och då blev det att vara med familjen och sådant mys. Vid halv sex åkte vi till Rotviksbro (tror jag det var, det ligger bredvid Rotan iaf) för att titta på Diggiloo! 🙂 Tog typ 406 bilder från den kvällen, haha. Men hursomhelst så var det asnice! Haha, önskar att jag kunde ha spelat in det. Det enda som inte var överdrivet kul var att föreställningen var utomhus på en typ nedklippt äng, och i och med att jag har värsta
pollenallergin så kunde jag typ inte andas på slutet av kvällen och jag var tät
hela natten och vaknade med rinnande ögon och igentäppta luftrör flera gånger på natten och på morgonen, usch INTE kul. Men annars så, haha..! 😛

I söndags så kom Daniel hem till mig och vi myste. ♥ Sen vet jag allvarligt talat inte så mycket mer. När han väl kom hem till oss så var det fika som gällde med familjen, och när han åkte vi fikade vi också, haha. Han kom iaf runt kanske.. två, och han åkte åtta. Så han var ju hemma hos mig i typ sex timmar, men jag kommer inte ihåg vad vi gjorde..? Han fick se bilderna från lördagen iaf, och vi pratade och myste.. men mer..? Jo vänta! Jag, Daniel och Cornelius bakade lite kakor också, ja så var det. Superkuligt och supergoda! 🙂 Vet inte vad vi gjorde mer den dagen, men whatever. Efter att plutten åkte hem så blev det iaf typ datan för min del och sen sova.

I måndags så tog jag det mest lugnt typ hela dagen. Vid tjugo i fyra åkte familjen in till stan – jag och Stoffe skulle till teorilektion på Einars (denna gången var det miljö och sådana saker som gällde) och mamma och pappa skulle till min kusin Emma och hälsa på. Träffade iaf Helle på lektionen och det var superkul. Vi har ju inte setts på like hundra år det var jätteroligt faktiskt. Vi bestämde att vi ska ses så snart vi kan igen, när vi har tid. :)♥ Efter teorin så kom iaf mamma och pappa och hämtade mig och lillebror, och jag hann även med att träffa Daniel en snabbis. Vi åkte iaf till Torp och handlade mat osv. och det var nice, haha. Faktum är att jag älskar att åka till Torp och handla mat, haha. Vet inte varför, men jag tycker att det är kul. Dessutom är det som en familjeaktivitet, haha. x) Nåväl, när vi väl kom hem så packade vi upp varorna, käkade lite och pratade, och sen så gick jag ner för att greja på datorn. Efter ett tag började det typ DÖBLIXTRA nåt så SJUKT så vi drog ur all elektricitet och sen stod alla uppe och bara kollade på ovädret, seriöst, vi kollade nog i typ minst en timma. Bara stod och kolla lix. Aja, på slutet så gick mamma och pappa och la sig medan jag och Stoffe satt uppe i sofforna – jag läste min fjärde Shopaholic-bok (som för övrigt blev utläst) och Stoffe grejade på datorn och spelade musik. Mysigt. 🙂

Nu orkar jag inte skriva mer.
Resten, alltså om idag och igår, tar jag ikväll istället. Puss och hej, tack för mig.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *