Hats off to you, my friend

Första teorilektionen idag. Det var nice! 🙂 Faktiskt mycket roligare än vad jag trodde, och ska bannemig boka in på teori på måndag också! Dessutom får jag träffa Helena Svensson då, supermysigt ju! Har inte träffat henne sen jag vet inte när, och det är mycket tråkigt! Så det ska i alla fall bli kul, tihi. ♥
För övrigt idag så har jag bara tagit det lugnt. Fixat mig, dammsugit åt mamma, åkt bussen in till stan tsm med lillebror. Vi käkade på donken, kollade i affärer, träffade pappsen och gick på teorin tillsammans. Det är nämligen så att Stoffe ska ta sitt moppekörkort, och jag ska ju börja på mitt bilkörkort, så vi tar lektioner tillsammans, haha. Ganska nice ändå, så kan man plugga tsm åxå! 🙂 Iaf.. efter lektionen hade slutat, dvs. vid kvart över sex, så hämtade pappa oss och så åkte vi hem och fikade vi tre. Mamma kom senare och då blev det American Ganster på TV tsm med bubbelvatten och choklad. :)♥

Imorgon ska bli bäst. Jag ska på date med en kille som jag är kär i, lovely! ♥ Jag tror nog till och med att jag ska sova över hos han. Maha, vi får väl se vad som händer.. ;)♥

Aja, pusshejs, nu ska jag snart slagga. Btw så blir det nog så att jag lägger upp ett nytt album på FB inatt, “Trysil, April 2010 ♥”. Vet att det är ett tag sen vi var där, men wtf, spela Roland ändå.. Så aja, enjoy om man säger så. Bye now.


Var bara så tvungen att ladda upp dessa bilder på mig och min underbara Vicky! ♥ Fick dom av henne igår typ och jag har redan laddat upp dom överallt, haha. Men wtf, I love my gummsi så då blir det så! :)♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *