Natural selection

Uppdatering, wihhäääj! I måndags blev det typ som planerat – jag åkte till stan, träffade Erika, Janina och Malin W, vi åkte till Sara G i Fla och där var även Emma och Emelie. Mysigt värre, det blev tipspromenad, pictionary, film (He’s the girl, How I met your mother), mat och prat. Åååh och Saras mamma hade varit SÅ gullig och gjort värsta fina grönsakstallriken till mig med typ minitomater, gurka, apelsinskivor, paprika, yeaah you name it, plus att hon hade köpt glutenfria frallor och ett helt nytt veg. smörpaket för min skull. ^^ Även Oatlyglass och massa frukt typ. Supersnällt, men alldeles för mycket, haha. 🙂 På kvällen blev det inte som planerat för jag skulle ju sova hos min kusiner – dock kom jag på, när det var för sent, att jag hade glömt mina linssaker och allt detdär, vilket betyder att mina ögon dör, så jag var tvungen att dra hem. Åkte hem med Erika och de andra typ vid.. elva nånting. 🙂

Igår så gick jag upp normalt, chillade, fixade mig och åkte in till stan. Träffade min plutt och tsm gick vi och beställde klippning för han på Sagafrisören på fredag. Efter det så träffade vi Maja och Signe (inte planerat, men mycket kul), och tsm gick vi till Cactuz. Ringde Hanna efter nån timma eller två och så kom hon till stan, vi drog runt lite, och sen åkte vi hem till mig på hennes moppe. ^^ Det blev picknick på stranden ända tills klockan nio typ, mahha. Efterlängtat! ♥

Idag har jag bara slappat. Solat, läst en bok, pillat lite här på datorn. Mått piss för jag har haft så sjukt ont i huvudet, och egentligen är det inte borta nu heller, men det är åtminstone lite bättre. Skulle ha träffat Vicky idag men nu blev det inte så pga. min huvudvärk, SUCK! :(♥ Men det hade ju inte vart så kul för henne om hon hade kommit hit och så hade jag vart värsta tråkisen för att jag mår piss. :p Och inte så kul för mig heller kanske.. så vi ska iaf ta igen det SÅ SNART SOM MÖJLIGT! 😀 Right hun? :)♥

Igår kopierade jag över alla mina blogginlägg på lunar till datorn, btw. Lunarstorm ska ju lägga ner sin sida om exakt 31 dagar (dom har en såndär cool countdown på sin sida så att man ser exakt) så jag kände att jag var tvungen att spara allt som är värt att ha kvar, haha, om man säger så. 🙂

Nu ska jag nog ta och laga lite mat för jag har bara ätit lite grönsaker idag, och det var min frukost klockan typ elva.. vet inte vad jag ska laga bara.. måste ju hålla mig till min diet, haha.. vill ju inte gå upp.. men det löser sig nog..! 😀 Pusshejs, ha det bra alla. Telefon med min älskling senare och sen vet jag inte vad jag ska göra, det blir väl att leva lugnt.. 😉 BYE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *