Boston Cream Cupcakes

Godkväll allihopa! Ledsen för att jag har varit så sjukt kass på att uppdatera mig men jag har faktiskt en del ursäkter på G.. I måndags jobbade jag heldag (alltså till fem) och sen så blev det torp och hem för att mysa med familjen. På tisdagen så var jag ledig så då åkte jag in till stan för att träffa min plutt och sen åkte vi buss tillsammans till Gullholmen. Kom dit runt fyra, den tjugonionde juni alltså, och stannade där tills fredagen den andra juli (åkte typ klockan tio i ett). Under tiden på Gullholmen hann vi med en massa – underbart väder, sol, småbad, mys, supermys, prat, långpromenad, tv, film, axel och massa, massa annat. Superduper helt enkelt, jag ÄLSKAR att vara på Gullholmen och jag längtar som fasiken tills jag kommer dit igen!! ♥

Btw så måste jag tala om att klockan tio den tjugosjunde så åkte jag, päronen och Stoffe till stan för att kolla läget med morfar som inte svarade någonstans, varken på mobilen eller hemtelen (vi hade försökt att ringa han i typ tre timmar, och morfar är alltid väldigt kontaktbar, så vi trodde det var nåt som hade hänt). Hursomhelst – när vi typ var utanför hans lägenhet så ringde han till mammas mobil och sa att han hade glömt sin mobil hemma och att han hade varit hos granntanten och druckit kaffe så det var anledningen till att han inte svarade någonstans. BAH säger jag till det, så typiskt, haha. Men SÅ SJUKT UNDEBART LYCKLIG jag blev då vi faktiskt kunde stryka att det hade hänt han något allvarligt. ♥ Jag blev så glad så jag grät. Hade inte pallat fler hemska nedgångar i mitt liv just nu..

I alla fall, vart var jag? Jo, juste ja! När jag och Daniel kom hem i fredags (han åkte med mig hem för att sova över en natt) så blev det mest typ mys på balkongen med mamma, pappa och Stoffe. Jordgubbar och grädde, choklad och bubbelvatten, mums. Vi gick och la oss rätt sent faktiskt.. och precis innan läggdags var vi inne på IKEAs hemsida för att kolla på saker till vår kommande lägenhet, tihi. Well.. i lördags, alltså igår, så skulle Daniel hem till sig och familjen plus morfar skulle till GBG och hälsa på våra släktingar där (mammas kusin, hennes man och deras två barn). Det var jättekul att träffa alla igen och vi har redan bestämt datum för nästa träff – typ den sjätte augusti hemma hos oss. 🙂 Trevligt värre. Kom i alla fall hem sent igår kväll, det blev sängen bums.

Idag har jag bara tagit det lugnt. Vaknade klockan fem imorse av att jag mådde så sjukt dåligt och för att det var så äckligt varmt i mitt rum. Jag trodde jag skulle psy, allvarligt talat. Hade både ont i magen och illamående. Plus kallsvettningar och så var jag svimfärdig. Fick lägga mig på badrumsmattan en stund (somnade till och med snabbt) för att det var så ansträngande att bara en gå in till badrummet (dvs typ några meter). Efter ett tag så pallrade jag mig upp från golvet och en stund senare gick jag tillbaka till mitt rum. Somnade bums och vaknade inte sen förrän tjugo i tolv (och då vaknade jag för att min arm hade somnat, dessutom drömde jag en kass dröm..). Helt sjukt mupp i alla fall. Hatar att mitt rum är så äckligt varmt.. det är det nu också, men det är ju inte så mycket att göra åt. Stänga av värmen helt i undervåningen typ, eller sova uppe hos Stoffe. Nåväl, för övrigt idag så har jag pillat med bilder på datorn, lyssnat på musik, vart med mamma och pappa, bakat och fikat med hela familjen (Chrille och Corne kom på kvällen) ute på balkongen. Just nu är det datorn som gäller. Det har ändå varit så tråkigt väder idag så jag har inte velat vara ute. Det blev dock underbart väder nu på kvällskanten. 🙂

Imorgon ska jag chilla och sen vid tio i fyra tar jag bussen in till stan för att ta bussen vidare till Färgelanda. Det blir nämligen mys hos Sara Granbeck tsm med Malin W, Janina, Erika, Sara själv och två av hennes kompisar. 🙂 Ska bli mycket trevligt. Hoppas på att få sova hos kusinerna sen på kvällen (dom bor i Fla, bara typ två gator från Saras place). På tisdag blir det väl Fla ett tag och sen chill hemma i UA. Förhoppningsvis Hanna på onsdag och Vicky på torsdag. Sen får vi se vart livet för mig.

Pusspuss på er alla, nu tycker jag att jag har skrivit nog på detta inlägget, haha. Btw så finns det massor med bilder att kika in på min bdb, Daniels fb och min fb. Enjoy! 🙂 Natti nu. ♥ Måste förresten bara säga att jag saknar min plutt som långlanar hos Richard.. ♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *