Won’t go home without you

Trettioåtta månader idag tillsammans med min underbara, älskade Daniel Ström. ♥

Annars, godafton! Well i torsdags åkte jag in till stan för att tillsammans med Daniel träffa Hanna och David. Det var mycket trevligt! Först så var dock jag och Daniel ensamma i några timmar så vi strosade runt, shoppade saker, köpte mat och åkte upp till han och käkade korv m. bröd. Vid halv fyra träffade vi Hanna och David och då satte vi oss på Espresso House först i typ en timma och sen gick vi handlade på Willy’s, satt i museeparken, träffade Isak och åkte till Ica och sist men inte minst så satt jag, Hanna och David (Daniel drog till gymmet efter Ica och Isak drog hem) vid Bäveån och bara pratade. 🙂 Supermysigt och vi planerade typ en massa. Cypern nästa, mouhaha! Tog iaf sjubussen hem med Daniel och så blev det fika, data och sova för oss.

I fredags, alltså på midsommarafton, så gick vi upp rätt så tidigt och fixade oss. Men det var rätt slappt för vi åkte inte hemifrån förrän runt ett. Tillsammans med familjen så åkte jag och Daniel till Fjällbacka och hälsade på familjen Thorén, och typ en timma efter det så bar det av till Grebbestad där jag och Daniel hoppade av hemma hos Malleballe. 🙂 Var hemma hos henne tills typ tolv och sen drog vi ut lite och påvägen så hämtade mamma och pappa upp mig och Daniel. Hade det iaf mucho roligt hos Malin tsm med henne och gänget och alla andra som kom dit! Kunde vart bättre dock, då jag var sjukt trött eftersom att jag hade jobbat hela veckan m.m. och dessutom var jag inte på toppfesthumör. Fick min ena cider stulen också.. och Daniel drack upp mer än halva av den andra också, så jag fick typ en cider och lite till, mupp på det. Men värre vare la för Malin som fick sin klocka stulen, antagligen. Åkte iaf hem och somnade typ bums efter typ en halvtimmas fixning i badrummet.

Igår var det sunkdagen till hundra, men det var skönt. Solade, fikade, grejade på datorn, myste och hade det allmänt bäst tillsammans med Daniel och familjen. ♥ Love it!

Idag har det egentligen varit en sunkdag också, men har dock inte fått spendera den med min älskling. Han åkte hem vid elva och sen dess har vi messat lite, men usch för att inte få träffa han. 🙁 Han åkte till Gullholmen och jag skulle oxå ha följt med egentligen men jag måste jobba imorgon så får dra dit senare i veckan. Annars har jag iaf solat, vart med bröderna och familjen, rensat ogräs i rabatten, solat mer, grejat på datorn och vart lite allmänt lix. Btw så fick ju inte jag och Daniel tid att fira vår 38-månadersdag idag så vi ska fira den till tusen när jag kommer till Gullholmen. Det ska bli super, längtar som en galning.. ♥♥♥

Imorgon blir det jobb och sen får vi se hur dagen fortsätter. Ska dra nu, pusshejs. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *