So this is it?

Godmorgon kära vänner! 🙂

Igår jobbade jag som sagt, men bara till halv två – så sjukt skönt. Blev klar med pärmarna typ kan man väl säga, och det är underbart det också. Corne körde mig till pappa och hos pappa snackade jag lite och så fick jag pengar till fritidskortet som jag köpte senare under dagen. Träffade Malin vid två, vi gick och kollade pengar på kortet och sen så drog vi till Leja’s och satt där och fikade i närmare 3,5h. Dömysigt vill jag lova, vi hade så sjukt mkt att ta igen. ♥ Kom hem vid typ halv åtta och då var jag trött som en ko. Var ute på balkongen ett tag och bara tittade på vår underbara utsikt. Sen blev det Bones på TV och även Morden i Midsomer. Var så trött så jag skulle typ somna vilken sekund som helst.. skulle ha ringt min älskade Jonna också, men för det första så var telefonen upptagen till nio och sen, för det andra, var jag som sagt så sjukt trött då. Får ta och ringa henne ikväll kanske. 🙂 Var livrädd efter Morden i Midsomer (plus att jag inte kan sova i mitt rum längre typ) så jag bäddade i Stoffes bäddsoffa och så spenderades natten där istället – mysigt.

Nu har jag varit vaken i någon timma eller så. Har tagit igen lite FB och bloglovin, och nu även lite eget bloggande. Fast jag måste typ dra nu – min buss går om 1,75h och jag har inte ätit frulle, fixat mig, packat eller valt kläder (jag har inte gjort nånting med andra ord). Ska nämligen ta bussen in vid tolv och träffa älsklingen, sen bär det av hem till han och vid tre ska vi träffa Hanna och hennes David vid Kampenhof för att ta oss en liten social fika, trevligt som bara den! Har aldrig heller träffat hennes pojk förut, så får väl se hur det blir, haha. 😉 Efter fikan drar jag och Daniel hem till mig och spenderar resten av torsdagen här.

Vet inte om jag hinner blogga något på fredag, ska ju upp till Malin i Grebbestad. Ska dessutom upp till henne tidigare än de andra då jag ska hjälpa till med maten och allt detdär. Men det är bara kul! Jag anmälde mig heeelt frivilligt, tihi (alla som känner mig vet ju hur jag är – älskar att planera och organisera, haha).

Menmen, ha det så bra allihopa och hoppas ni får en UNDERBAR midsommar med vackert väder! Pusspuss. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *