Happy, like a lullaby

Alltså, me är så happy right now! 🙂 Livet leker och går åt helt rätt håll typ! 😀 Och en sak till är att jag orkar fasiken inte blogga just nu, och dröm o glöm att jag ska skriva om allt som har hänt de senaste veckorna.. JAG HAR SOMMARLOV, FTW! 🙂

Har iaf var i Sthlm i några dagar och det var super – fick se typ massa kungligheter från exempelvis Sverige, Danmark, Norge, Spanien, osv. samt typ statsminister och fru, m.fl.. Ballt värre, värsta coola grejen att ha varit med om minsann!

Näpp nu tror jag att min älskling ringer så ska ta och snacka några ord med han. Ha det superduper, skriver mer någon dag (vet dock inte när, imorgon ska jag jobba – yep jag har jobbat i två dagar redan = MASSA MUMSIGA PENGAR – och vara med Malleballe, på torsdag blir det Hanna och David tsm med Daniel och fredag är det midsommar.. så det blir nog i helgen).

Pusshejs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *