Stockholm it is

Okej, “återkommer och återkommer” och “skriver sen”.. men jag kan ju iaf säga till mitt försvar att mitt liv har minst sagt varit rejält hektiskt de senaste dagarna.. senaste veckan. Senaste året.. men åtminstone senaste veckorna. Och jaa, jag hinner verkligen inte blogga.

Just nu i skrivande stund sitter jag framför Daniels dator medan Daniel själv packar väskan inför imorgon (sista minuten, oh yes). Det ska hursomhelst bli superkul! I alla fall så tror, hoppas och vill jag det. Men det lär nog bli så. Och dessutom ska det bli fint väder, har jag läst.

Idag har jag gjort lite allt. Började med att städa, sola, käka frukost, sola, städa mer, packa väskan, prata med Signe i telefon, packa mer. Efter det åt jag mat med Stoffe (quornbitar o paprika), packade det sista och åkte med Daniel och hans mamma till stan. Satt med Daniel vid hamnen typ aslänge och sen satt vi på en bänk på Kungsgatan och bara småmyste och pratade. Träffade Jonna och tillsammans gick vi och mötte upp Hanna vid pakeringen vid Carlia (OMDDD min bästaste bästa amie har återvänt till Sverige – hennes andra halva är happy). ♥ Jonna körde iaf mig till Einars trafikskola och där satt jag i tre timmar tillsammans med papi tills klockan slog nånting runt kvart i åtta. Nu är jag nästan redo att få övningsköra, ballt.

Mamma och pappa körde upp mig till Daniel. Satt i bilen i typ massa minuter och bara pratade med dom och pussade på dom och allt detdär, det var så mys. Vill inte åka bort från mina päron, kommer sakna dom så sjukt mkt. Och min lille plutt till lillebror såklart. :)♥ Och för er som undrar; sjääääälvklart mina äldre pluttar också, men de bor ju inte hemma på Skäret varje dag ändå, så det märks inte på samma sätt. :)♥

Okejs på livet. Jag orkar inte skriva så mycket nu, är pissetrött och har sjukt ont i magen (och har ingen aning om vad det kan bero på, har ätit en macka, quornbitar, gurka och paprika idag – saker som jag tål, eller? Varför har jag ont!?). Får väl skriva något superlångt kompensationsinlägg när jag kommer hem från Stockholm eller något. 🙂 Btw så kmr jag ha typ tusen grejer att göra osv. Men det är nice! Träffa tusen miljoner människor (de bästa också), jobba jobba jobba (raaaawwr på pengar) och massa mer. 😀 Nepp nu ska Daniel ha datan så att han kan ladda över massa musik till sin iPhone.

Ha det bra alla, sakna mig inte för mkt, tihi. ♥ Imorgon blir vi hämtade 05:15.. yaay..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *