Here’s the thing

Godmorgon mina kära vänner. 🙂 Idag är jag hur sjukt himla trött som helst, and that sucks. Men what to do? Sova? Njaa, har jag gått upp får jag nog se till att vara vaken.

Idag är jag hemma från skolan pga. olika orsaker. Men i alla fall så kan jag ägna tid åt mina skolarbeten nu, typ historian, malta och datakunskapen. Ska bli så skönt när imorgon är över – då är allt i skolan över (i läxor/prov osv). Imorgon har jag för övrigt bara livskunskap på schemat, fast iofs har jag ett möte med en Fjordfestivalsnubbe också, eftersom att jag och några andra ska jobba på Fjordfestivalen i sommar. 🙂 I övrigt så blir det städa skåpen, UM och jobb imorgon antar jag (jobba över så gott det går).

Torsdag betyder klassdag och aktivitetsdag.
Fredag betyder samlas i aulan med alla SPINT 2:or och SP 2:or och sen SLUTA SKOLAN. Efter skolan så ska vi antagligen hänga hos Jenny med klassen och grilla eller något sådant, iaf i stil med förra årets mys. Det ska bli superduper! Hoppas på fint väder. Fast enligt väderleksrapporten så kommer det vara kasst väder tills lördag, och på lördag och framåt (åtminstone till onsdag – man kan inte få en längre rapport) så kommer det vara suuuuper typ.

Hmm.. jag tror jag kör en dagens nu:
Dagens vill ha: Min rosa mobil lagad!
Dagens klädsel: Underkläder, t-shirt, övertröja och tights.
Dagens smink: Inget.
Dagens frisyr: Hårboll och lugg.
Dagens händelse: Hittills har det väl inte hänt något specha, klockan är ju bara 08:20.
Dagens låt: Gives you hell – The all-american rejects
Dagens planer: Plugga, plugga, plugga och sen träffa Daniel.
Dagens saknad: Vix!
Dagens dummaste: Vet inte.
Dagens sjuka: Att alla fåglarna är helt crazy! Och jag menar det verkligen..
Dagens drog: Lär väl bli bubbelvatten.
Dagens roligaste: Alltså, egentligen borde man kanske göra denna lite senare på dagen..
Dagens favorit: Internet.
Dagens köp: Inget än, men kanske kläder i eftermiddag.
Dagens godis: Nada.
Dagens humör: TRÖTT och stressad, annars ypperligt! 🙂
Dagens ord: Crazy.

One thought on “Here’s the thing”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *