Keeps gettin’ better

Åååh vad jag är lycklig, det mesta känns verkligen så bra just nu! ♥ Happy, happy! Har en del grejer att göra men, lix.. ändå. Jobbig historiauppgift som ska vara klar på tisdag, två prov som är imorgon, en annan historiauppgift (liten) som ska vara klar så snart som möjligt och så en 3 min eng. redovisning om Maltas education.

Nåväl, idag ska jag plugga rumpan av mig. Man måste ju änna göra det nu, speciellt när det är slutspurten. FATTA VAD SKÖNT att vi SLUTAR SKOLAN på fredag!! Och att Hanna kommer hem den sextonde, och att jag ska på handledarkurs den sextonde, och att jag och Daniel ska till Stockholm den sjuttonde till tjugonde och bara ha det bäst. Fatta vad gött att jag snart ska få över tre laxar och fatta vad gött att jag ska ha sommarlov i typ nio veckor. Fatta vad gött att jag kan göra typ precis vad jag vill, hur jag vill, när jag vill och allt det där. Fatta vad skönt mitt liv ska bli efter den åttonde juni (och åttonde juni säger jag för att då har jag gjort min sista skolgrej, så inofficiellt är jag ju klar med skolan då, och kan automatiskt coola ner). Fatta vad gött att jag kan träffa kompisar precis som jag vill. Fatta vad gött att mitt liv äntligen börjar bli lite chill och lugnt. Fatta vad jag saknar Vicky och Hanna. Fatta vad jag vill grilla och mysa med alla vänner i härligt väder en sommarkväll med gyllene tider musik till. Ååååh, I love..

Btw igår var super. ♥ Mamma kom hem tidigt, likaså morfar. Det blev fika ute i solen (mums på gurka och röd paprika) och sen mys i solen. Senare kom Chrille och Corne och vi hade det kuligt värre. Pratade i telefon med Malleballe och ååh vad jag älskar henne, min bästaste. ♥ Middag senare på kvällen (mums på quornbitar, gurka, röd paprika och cashewnötter) och sen film (ladder 49). Efterrätt och lördagsmys blev kaffe med irish cream-smak, nötcreme och jordgubbar med grädde. Pluggade en massa på kvällen, pratade i telefon med älsklingen och hade det kuligt med bröderna (Stoffe kom hem på sena eftermiddagen).

Nepp, nu ska jag göra läxor och allt så att jag kan bli av med dom en gång för alla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *