Hon vill ha puls

Godmorgon damer och herrar! 🙂 Idag är det en såndär superduperfin dag när det inte är ett moln på den klarblåa himlen! Dock så hatar jag att JAG (för en gångs skull) har BRÄNT mig. Seriöst axlarna är helt galet sönderbrända och min näsa är också lite utsatt, haha. Men nåväl, det är väl gött att solen tar åtminstone. Men det suger ju att jag typ inte kan vara ute i solen.. visserligen kan jag sola benen och magen och så, men kul att ligga med en stor t-shirt, eller något, ovanför axlarna och ansiktet? Mjaa..

Idag ska jag ta det lugnt. Bland annat så ska jag försöka få tag på historiauppgiften som jag ska göra som “kompensation”, städa rummet lite smått, fixa med bilder, köpa kläder och ha det helt enkelt bäst. Behöver gör lite läxor också dock.. typ datakunskap och information om education/history på Malta. Nåväl, det hinner jag väl med på något höger eller vänster. För övrigt så kommer morfar hit idag, mys på det. Moi älskar min söta morfar. ♥ Dessutom kommer Christian och Cornelius hit, och mamma kommer tillbaka från sin camping med sina vänner. Så trevligt, så trevligt! Däremot så sticker Stoffe över till andra sidan Sverige typ, bara för att spela någon match i pojkallsvenskan.

Jag har äntligen fixat en grym spellista på Spotify, me like! Fast langa gärna tips om bra musik ändå, för man får aldrig nog av öronorgasmer! 😉 Påtal om musik – mina iPod-hörlurar har sprängts på ena luren, SUCK. Så får köpa mig ett par nya.. men det kanske är lika bra. Kan köpa ett par coola rosa eller något! 🙂

Jahaaaapp, nu ska jag kila. Hoppas ni har det bra för det har i alla fall jag (bortsett från att jag saknar min älskade pojkvän som är med sin far på Gullholmen för att fixa med båten och massa annat strunt. ^^♥)!

BTW detta ska köpas inom kort (kan hända att alla bikinisar inte köps, men minst två i alla fall):

Helst av allt vill jag i alla fall ha ett par flippisar och sen vet jag inte. Kan hända att jag avstår den blåa trosan då jag redan har flera mörkblåa bikinisar. Har dock inte någon rosa bikini, så det måste ju inköpas! Och den prickiga finns även i svart och gult.. hmm vi får se.. den svarta med blommor på är i alla fall ett måste, den är SÅ jag! 😀 Och jag MÅSTE ha en goldplated (har inte råd med rent guld, daah), piercing – fast helst en med vit sten där uppe också.

Juste, har jag sagt att jag har fått mina fyra piercingar nu? Och att Corne även la i typ tre till som han köpt, mouahah. Bäst! ♥ Ska typ köpa några till.. tihi.. shopaholic I know.. Men vad ska man annars göra med alla pengar man får? 😉 Aja, ciao! ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *