Nothin’ on you

Gotta say I am surprised att vissa beter sig som de gör. Men vad ska man göra? Jovisst är det synd att personen i fråga har det jobbigt, men det är störande att det ska gå ut över mig (!) om man säger så.. speciellt på det sättet som det har gjort. Tjejen i fråga vet att jag alltid ställer upp för henne och att jag tkr om henne hur mycket som helst, men någon måtta måste det vara. Jag tar inte hur mycket skit som helst. Jag tycker att det är taskigt att dra upp saker som man vet att den andra inte mår bra av. Jag skulle nämligen aldrig säga så till henne (om vissa specifika saker som jag VET att hon skulle ogilla starkt att jag tog upp..). Men man blir inte alltid behandlad själv såsom man behandlar andra, det är väl bara att inse. Men som sagt, tråkigt är det ju att det ska vara såhär. För egentligen, vad har jag EGENTLIGEN gjort!? Nada faktiskt. För att bevisa det vill jag gärna dra upp ALLT här men jag vet att det är en hel del som läser denna bloggen så det är nog inte någon bra idé. Hursomhelst så gav jag tjejen en chans i onsdags, men att hon ska komma tillbaka idag och klanka ner på mig igen det orkar jag bara inte ta. Liksom, hallå? Vad fan.. Dessutom har jag typ “alla på min sida” som tycker att allt bara vara taskigt sagt (har ju smsbevis), och det vet hon. Vännerna som jag har berättat för har inte bara hört “min version” eftersom att vi messade om det, och jag har visat bådas mess, och mess kan man ju inte ändra på, right? Så det är ju sanningen som jag har sagt, inget annat.

Men nää, nu orkar jag inte tjata om det. Jag blir bara arg och ledsen, och jag vill inte ödsla tid på det för det är det inte värt.

Vad är det för dag idag egentligen? Jo juste ja! Den fjärde juni. Mysigt värre! Den första juni så kom jag till skolan, satt och tjata med Steph på matten, pratade allmänt på samhällen, pluggade historia, gjorde historiaprov (det sämsta som jag någonsin har gjort i historia) och hade gympa. På gympan så spelade vi brännboll ute och fy fasiken vad varmt det var! Solen brände som tusan! I alla fall spelade jag i lag Sara och såklart så vann vi. 🙂 Efter skolan så satt jag och Malleballe och väntade på Stephi utanför skolan och jag bara måste lägga till att jag faktiskt BYTTE OM UTANFÖR SKOLAN!! Alltså, helt bytte om. Från tights tills shorts och från klänning till linne, crazy bananas! Men nåväl.. när Stephi hade kommit till oss så drog vi till stan för att möta upp Daniel och så satte vi oss på Espresso House där Daniel tog sig en ischai. Efter ett tag kom även Von. Mysigt värre! Fick även besök av Cissi, Sofia, Jonna, Daniel m.fl. 🙂 Satt i alla fall där hur länge som helst och sen så gick jag och Daniel till Göteborgsvägen och så satt vi där i en evighet och sen bytte vi plats och sen gick vi tillbaka till GBGvägen. Tillslut så gick vi till ICA och sen hem till Danne. Tittade på tv men somnade efter typ tjugo minuter så vi gick upp till sängen och sov.
Den andre juni så vaknade jag runt åtta och väckte Daniel strax därpå (han blev jätteglad, haha, nooot). Vi gick upp och åt frukost i solen ute och sen satt vi där hur länge som helst. Gick ner till ICA och sen stan och var där runt tio i tolv och då körde papi upp mig till JetPrint så jag kunde jobba i typ fem timmar. Efter jobbet var det jobbigt, för då började “tjejen” som jag snackade om i början dampa loss på mig av no reason.. *suck*. Hursomhelst så blev det blomsterlandet och sen stan iaf med Daniel och Malin och till sist Stephi. 🙂 Satt och gosade oss i det härliga vädret. Blev hämtad av mamma och pappa rätt sent och sen bums i säng.
Den tredje juni så var det studentutsläpp. Tog bussen till stan, mötte Daniel, käkade och solade, myste och lämnade blommor till Richard Högberg och Daniel Thorén. Mötte upp Lotta m.fl. och gick upp till Sinkan där vi firade Amanda. Ner till torget igen och fotade och allt var det var. Sist upp till Amanda och firade henne ännu mer med släkt och så. 🙂 Mysigt värre, kändes riktigt bra faktiskt! 🙂 Kom hem runt nio och då blev det energi och sen så mycket plugg som det bara gick.
Den fjärde juni, alltså idag, så åkte jag till skolan och gjorde ett prov (soc. sci) och sen så gick jag och Daniel till stan och hängde. Tjejen dampade på mig igen och jag början gråta mitt på Kungsgatan. Alltså whatta fuck, pallar inte..! Daniel ringde Signe och så kom hon ner och tröstade mig och vi satte oss i Margeretgärdeparken och myste som bara den. ÄLSKAR DIG SIGNE. <3 Efter några timmar tog Signe bussen och Daniel var klar med sitt gymmande (som han gjorde medan vi pratade) så jag och han satte oss i museeparken för att mysa. Så kom Richard så vi satt och snackade med han i flera timmar. Så kom David, Sara och Cissi. Pratade med dom också och hade det bra. Till sist var det bara jag, Daniel och David kvar. Vi hängde runt på stan till runt fyra då alla drog hem var för sig.

JAG HAR FÖR FASIKEN BLIVIT EN BRÄND STEK! ^^ Är rödbrun överallt! Konstigt också då jag aldrig blir bränd typ, men aja.. rätt många timmar i solen tar väl ut sin rätt. Efter allt stök så har jag varit hemma och myst med papi och Stoffe. Puss på dom. Nu ska jag dra mig och typ sova. Klockan är fem i halv elva och jag är DÖTRÖTT. PS. var nära på att dra till Smögen idag men tar det en annan dag.. BYE now.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *