If you change your mind

Goddagens. Här är en “större” bild på mitt mail som jag fick igår.. skitsamma ändå, ahah. Poängen var att jag fick mitt efterlängtade MVG i psykologi A, and I am SO happy! 🙂

Well.. just nu, i skrivande stund, så sitter jag i skolan och jag har egentligen samhäll, men jag pallar inte. Ska skriva en liten redovisning på 3 minuter på engelska om Maltas education och sånt, men jag oooorkar inte. Lektionen innan så hade vi träning inför matte c, men pallade inte det heller så satt och snackade med Stephi under hela lektionen, men det var mys så det gjorde inget, tihi. :)♥

Nu har vi typ, alltså efter denna lektionen, lunch, svenska, historia och idrott. Lunchen blir nog inte god för det är asiatisk köttgryta, och det låter som att det kommer bli skabb för min del.. Svenskan hoppas jag utgår, vissa säger att vi inte ska ha den lektionen och vissa säger att vi ska ha den.. så jag vet inte. Men hoppas att vi slipper! 🙂 På historian så ska vi skriva prov, usch inte kul. Det handlar om imperialismen och allt detdär, men det är ändå rätt kul. Har inte pluggat ett piss men jag ska ta och läsa igenom allt typ hundra gånger på rasten nu (och på svenskan om vi slipper den). Vet ni vad det bästa är? MAN KAN SITTA UTE FÖR DET ÄR SÅ SJUKT UNDERBART VÄDER!! ♥ Inte ett moln på himlen, bara blå himmel och SOL. SÅ sjukt underbart. ♥

Men i alla fall. Hoppas historian går bra.. men jag vet egentligen inte om det gör någon skillnad för jag har fått MVG på alla proven och uppgifterna som vi har gjort, så om jag inte får det på detta provet så vore det egentligen lite konstigt att jag ändå inte ska få MVG i slutbetyget? Ganska orättvist i så fall, om man säger så.. Well.. På idrotten ska vi vara ute, och det är lika bra det, för då kan man bli brun och svettig, haha. Nejmen det är ju så gött väder så det är skönt att vi utnyttjar det. Jag ska faktiskt vara med, mouhaha. Jag har blivit sjukt duktig på att vara med på gympan det senaste, ända sen jag och Marianne hade vårat lilla samtal, haha. Men det är ju gött i och för sig, då löser sig ju det mesta.

Efter skolan så ska jag nog sitta ute med Steph och ha det bäst i solen. Älsklingen min ska nämligen gymma efter skolan (alltså, jag ska med han hem och sova där, tihi). Jaa, så kan det gå minsann. Näpp nu ska jag dra mig från lektionen, vi har det typ frivilligt, haha. Så ska kanske gå och “äta” och sen blir det till att plugga historia ute i solen. Vi har nog ingen svenska idag verkar det som i alla fall.. aah vi får se. Ha det bäst, skriver nog inte mer ikväll. BYE! :)♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *