Singing that melody

Tjobre allihopa! Har inte skrivit här på ett tag känns det som, och ändå skrev jag här ordentligt (förutom min lilla uppdatering förut, alltså) den tjugosjunde maj. Okej, det var visst ett tag sedan.. typ hela fyra dagar, tieep. Wellwell, what to do? Ska jag dra allt lite snabbt kanske?

Den tjugosjunde har jag ju så gott som skrivit om. Kan ju dock lägga till att bästaste Sara Sundbäck fyllde hela arton år denna dagen, och det var dessutom min och Daniels trettiosjumånadersdag. 🙂 Och Madde Johansson fyllde också arton år den dagen.
Den tjugoåttonde
var jag sjuk också. Missade ett prov, det var bajs på det. Missade också psykologin (men vi skulle ändå bara få reda på provet som vi gjorde sist, samt slutbetyget. Jag mailade iaf läraren i psykologi:


Jaja, jag stannade i alla fall hemma istället och hjälpte mamma med bakning, dukning, städning, mat och massa annat. Det var mys. ♥ Saknade min plupp hur himla mycket som helst också, för han åkte till Skåne denna dagen och det kändes hemskt. ♥
Den tjugonionde
så blev det till att gå upp tidigt, fixa massa inför Stoffes konfa (duka, pilla med muffins/kakor/bullar och massa, massa mer). Sen var det såklart konfan, och det var kul! Inte alls en såndär tråkig konfirmation, tycker jag i alla fall. Efteråt var det värsta firandet för Stoffe i Forshälla församlingshem med cirka 40 släktingar, haha.
Den trettionde så var det morsdag. Firades med frukost på sängen och lite presenter (har inte hunnit köpa allt dock för jag var ju sjuk två dagar och det var de dagarna jag hade planerat att shoppa på..). Stoffe hade nattvard i kyrkan och efter det så åkte vi till farmors grav och la fina röda rosor på. ♥ Saknar henne så jag vet inte vad jag ska ta mig till!! ♥♥ Efter det så la vi blommor på morfars mammas grav (han var med också) och sen åkte vi hem till oss. Hemma väntade Daniel och sen kom även mormor. När vi hade fikat och myst en stund så åkte jag, mamma, Daniel och mormor till Ödsmål för att kolla till mormor Karins hus samt för att lägga blommor vid minneslunden där hon ligger. :)♥ Åkte hem, käkade mat med familjen och mormor, morfar och bebis. Älsklingen sov över hos mig och vi hade det superdupermys. ♥
Den trettioförsta (idag) så åkte jag till skolan, hade int. rel där vi fick reda på slutbetyget samt gjorde en utvärdering, sen hade vi livskunskap där vi snacka om kvinnligt och manligt och sen skulle jag ha haft franska men jag var lite dum idag.. Satt ute med några nära och kära i solen och hade det gött och sen blev det jobb i fem timmar för min del. Gött med pengar, längtar som fasiken till den tjugofemte juni nu! 😀 Det väntar en hel del pengar på mig då, MOUAHAH. Nåväl.. hämtade Daniel vid blomsterlandet, kom hem, åt lite quorn, sen kom Sara S, vi tre “pluggade” historia. Vid åtta gick Daniels buss så jag följde han till busskuren och Sara drog hem. 🙂

BTW smider planer för sommaren som bara den! 🙂 NJAMNJAM! Puss på er, nu ska jag plugga på historiaprovet som jag har imorgon som jag INTE har pluggat på.. WISH ME GOOD LUCK DUDES! 🙂

Insåg just nu att man kanske inte kan se mailet så bra btw.. men fixar det imorgon. Natti på er nu. BYE. ♥♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *