Hollywood glamour

Idag är jag sicko. Eller i alla fall allergiko. Det är inte alls kul, långt därifrån. Jag skulle vart i skolan och gjort två prov, haft repetition inför provet imorgon och jag skulle ha skrivit klart “history of malta” grejen.. men inget av det blir av. Kanske det sistnämnda, för det skickade jag till min mail. Egentligen är den så gott som klar, bara det att det låter lite cp med språket. Nåväl.. det hela med sickogrejen började med att jag mådde galet dåligt igår kväll.. vet inte vad som hände, det bara slog om helt totalt. Skummigt värre! Men i alla fall så vaknade jag imorse med typ samma besvär så jag bestämde mig för att stanna hemma. Har hittills bara hunnit med att äta frukost och sitta vid datorn, trots att jag har varit vaken sen lite innan sju.

I förrgår var det den tjugofemte maj. Det var den dagen som jag redovisade mitt argumenterande i tal i svenskan. Talet handlade om äldreomsorgen. Det gick mucho bra, jag blev verkligen nöjd med mitt betyg (speciellt med tanke på att jag kastade ihop allt typ sista timman innan jag gick och la mig dagen innan). Det känns faktiskt bra i svenskan just nu, för de senaste gångerna har det bara gått mer än bra för mig, och det är superduperskönt! 🙂 Aja, nog om det.
För övrigt den dagen så var det la vanlig skola.. hade gympa men jag var bara med i en halvtimma för min mage gjorde uppror. Um.. repetition inför provet hade vi på samhällen, maltatid på historian, träning inför matte c på matten. Ja det var väl typ det.

Igår så var det den tjugosjätte maj. Det var den dagen som jag.. vet inte. Kollade på film på franskan och gjorde “history of malta” på engelskan? Efter språket i alla fall så blev jag hämtad av pappa för att jobba på JetPrint. Jobbade i 3,5h och sen blev jag körd av Julias Daniel, tsm med Julia och min Daniel, hem. 🙂 Jag och älsklingen satt ute på balkongen och åt, sen pratade jag i tele med mormor i 42 minuter och 52 sekunder medan Daniel spelade på sin iPhone, haha. Dessutom hann vi med att mysa, gosa, prata, hoppa studsmatta och hjälpa mamma och pappa med varorna (de hade varit på Torp och shoppat loss på mat). Daniel skulle ta kvart i tio bussen hem, så han gick ner till busshållplatsen lagom till det. När han var där nere ringde han till mig och sa att han hade tittat bussar från Kampen till Skäret och inte tvärtom, så han fick gå tillbaka hem till moi och bli hämtad av sin pappa (jo han kunde sova här, men hans pappa ville ha hem han för de skulle ha grabbkväll, haha). Vid dethär laget mådde jag dessutom piss så jag gick rätt ner till mitt rum och i sängen och sov..

Idag är det den tjugosjunde maj och jag är sjuk, haha. Nejmen det mesta som har hänt har jag ju i alla fall sagt. Kan ju däremot lägga till att jag ska baka lite småkakor idag till mig och Chrille-boy! Det blir nog kolakakor, idakakor och chokladsnittar. Och imorgon ska jag göra digestive med Niki emellan (så det blir ungefär som ballerinakex), mums på allt detta! Får se om vi orkar äta upp allt, haha. Men det är faktiskt såhär att jag ska baka typ 15 kakor av varje sort eller något, så det blir ju inte några satser på typ 60 kakor var, om ni trodde det. Så tjocka ska vi inte bli.. 😉 Btw, Corne beställde de fyra piercingarna som jag la upp häromdagen plus en piercing till Sara Norén (som ni kan se på hennes blogg; http://hagelbomull.blogspot.com/2010/05/snart-min-snart-min-snart-min.html ). Asnnice, nu gäller det bara att ha tålamod att vänta hit dom – det lär ta tio till tjugo dagar, säger min kära bror. Påtal om att köpa saker över internet så ska jag beställa hem lite annat nice nu snart också, tänkte att mamma kan kika på det ikväll. 🙂

Nepp nu ska jag dra mig. Baka, vila, plugga, mysa, chilla.
Ha det bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *