Alejandro

Juste ja! Måste ju tala om att vi har fått reda på vårat schema som vi ska ha på Malta, familjerna som vi ska bos hos, vart vi ska jobba osv. Jag och och Malin ska bo i Gzira hos en tjej som heter Stephanie Curmi (vi vet inte om hon har man/barn, man kan i alla fall hitta henne på FB, hon är den tredje uppifrån – tjejen med brunt lockigt hår som är född 1972) och vi ska, tillsammans med hälften av klassen, jobba på Ghadira naturreservat för fåglar typ. Här är en länk på stället vi ska jobba på: http://www.birdlifemalta.org/conservation/nature_reserves/ghadira/ . Det är typ fem minuter till Maltas ballaste strand typ, mouhaha. Snacka om att vi kommer att ha det gött! 😀 Lägger upp lite bilder på stället, mouhaha:

Btw remember att ni kan klicka på bilderna så visas de i ett större format under alla bilder. 🙂 Puss och hej tack för mig. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *