“När jag var ung lekte jag med Barbie”

Tjosan strosan! Jag får muppryck på det mesta just nu! Svenska argumenterande tal, skolan i allmänhet, pengarna, kosten och typ framför allt: POLLEN!! Ååh jag har så ont i huvudet och i bihålorna! Kan typ inte andas heller, det är hur himla tungt som helst.. orkar inte med det..

Aja.. idag har jag vart i skolan och hängt. Kom till skolan åtta men började kvart i tio. Satt och grejade på datorn tsm med lite klasskompisar och sen så hade vi livskunskap (lite allt), b-språk (film) och engelska (planering + tema Malta). Efter skuulan så gick jag och älsklingen till Donken för att Daniel var hungrig, och sen gick vi även till Medstop och köpte nässpray. Vi satt på biblan lite och försökte göra lite svenska men det gick så dåligt så jag tog halvsex bussen hem.. 🙂

Nu står det svenska, franska och datakunskap på schemat. Btw så ska jag jobba i veckan! Gött med pengar och så men hoppas verkligen att jag får tid över till det för annars blir det nog lite surt. För övrigt måste jag beställa tid till vårdcentralen för det är något fel med mina revben.. muppigt värre!?

PS. Köpte en ASSTOR gurka idag, haha. Den var verkligen tremendously enormous! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *