Le bien et le mal

Hejdär! Nu var det ett tag sedan jag skrev sist igen, jaa.. kan tala om att i förrgår så hade jag sovmorgon till elva, men kom till skolan åtta. Fast det gjorde nada, för jag fick träffa min älskling, plugga på psykologin, leka med mina fiskar, prata med Malleballe och chilla. Hade i alla fall tre lektioner: social sciences (repetition inför provet som kommer nu på fredag), matte (fick reda på nationella + betyg) och psykologi (hade prov på stress/kriser, kändes rätt okej..). Gjorde klart provet sist av alla, klockan han bli för mycket för att jag och älsklingen skulle hinna med tvåbussen, så vi drog runt på stan och gjorde lite ärenden. Jag köpte muffinsformar till Stoffes konfa samt p-piller och fyra paket milda baksmör. Vi kollade även på byxor till Daniel och satt på Donken i typ fyrtio minuter, och btw så var David med oss hela tiden. 🙂 Efter detdär så åkte vi hem till mig och kollade på Gladiator tsm med familjen, myspys.

Igår så gick jag upp tidigt, fick besök av Amanda (Curts flickvän) för att jag och mamma skulle baka tillsammans med henne. Vi bakade kardemummabullar, kanelbullar, kolakakor, chokladsnittar, idakakor och gelekakor. Namnam skulle jag vilja säga, men jag kunde/kan inte äta något av dom! Allt som vi bakade var laktosfritt, men inte vetefritt, så jag ska typ baka något till mig och Christian på fredag. För er som inte hänger med så kan jag tala om att bakningen gjordes inför Stoffes konfa som kommer att äga rum på lördag. 🙂 Nåväl.. när Amanda skulle hem igen så strulade hennes bil typ en massa så hon fick stanna hos oss i en extra timma, haha. Älsklingen var också med hela tiden, eller tjaa, han var ute och målade vårat utebord på framsidan, samt hjälpte till med massa trädfällning och sånt – mumsigt. På kvällen så blev det mys. Chrille och Corne var hos oss på dagen också, nicenice. Christian hade med sig massa god smak till kaffet, mmm. 🙂

Idag gick jag upp ännu tidigare – skulle vara i FLA kyrka klockan kvart i tio för att kolla på Beas konfa. Det hela var trevligt i alla fall, för det mesta, tihi.. GRATTIS BEA! 🙂
Lämnade iaf av Daniel påväg hem och det blev poff så tomt utan han här. 🙁 Har åtminstone hans mumsiga linne som han glömde här, tihi, det kan jag lukta på. ^^

Tänkte lägga upp bilder på fyra av de piercingarna som jag har tänkt att beställa inom kort:

Well, fler ska det bli, men man måste ju börja med nåt. Dessa var dessutom SUPERAWESOME, haha, kan inte låta bli att bara helt enkelt ÄLSKA dom. ^^ Aja, bye now. Hoppas ni får en mysig natt. 🙂

One thought on “Le bien et le mal”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *