Spitting games

UUh jag är hur trött som helst.. gick och la mig strax efter tolv igår med envisades ändå med att gå upp tio över sju idag (har studiedag idag för er som inte vet det). Vet egentligen inte hur jag pallar.. men vill liksom inte sova hur länge som helst, tappa dagen och inte kunna sov ikväll.. Måste, verkligen MÅSTE, plugga psykologi idag, för om jag inte får MVG på detta provet så får jag inte MVG i betyget.. så uschpusch, här blir det massa studerande idag.. plus att jag måste komma ihåg att ringa UM vid tre.. reaaaally important så får verkligen inte missas!! ;s

Igår kan jag dra lite snabbt.. gjorde eng. redovisning, fick reda på nationella i eng, hade typ livskunskap men det hände inget, låång lung (gick ner till stan, satt i parken, träffa Daniels farmor och Gösta), sen upp till skolan igen vid tjugo i ett för att ha franska nationella muntligt. Hade det i en kvart eller tio min, det sög. Bitte sa att hon skulle fundera på hur snäll hon skulle vara, haha. x)
Blev hämtad av mamma runt tjugo över ett och så åkte vi till jobbet. Jobbade typ till kvart i sex med att göra vepor för CIBA. Jag klämde lister på uppe- och neresidan, klippte av listerna som stack ut, rullade ihop veporna och satte gummiband på dom och sen stoppades dom ner i en stor låda. 🙂 Mycket härligare än att stoppa de i rör!! Hursomhelst så var det 108 st som jag gjorde, det saknades tydligen 48 till..

När mamma, pappa och jag kom hem så blev det fika/kvällsmat (veggiburgare, caffe latte och bubbelvatten för min del) ute i solen på balkongen och så lite allmänt mys. Planerade kakor och bullar inför Stoffes konfa och så pillade jag lite på datorn.

Idag blir det som sagt plugg, och så kommer Daniel hit så att vi kan plugga/mysa tillsammans. 🙂 Bääääst.


Snartsnartsnart. ♥♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *