Every now and then

Tjenixan till alla som har saknat mig såå! 😉 Har haft så sjukt fullt upp det senaste så jag vet inte vart jag ska ta vägen.. i söndags så blev det plugg och mys med Daniel, igår så slapp jag skolan (hade bara en lektion ändå, och det var livskunskap, så jag skippade den, för den är ju inte obligatorisk..) så istället åkte jag med mamma till jobbet och så var jag där och jobbade från åtta till fem = massa pengar. Har nu tjänat ihop exakt ettusenetthundraåttiosju kronor och femtio öre, och japp jag tyckte det var kul att skriva det i text, mouaah! Jag ska för övrigt jobba imorgon med, fast från halv två till typ halv sju = fyrahundrasjuttiofem kronor till! Jepp jag börjar känna mig rik igen, tihi. Och det braiga är att imorgon behövs jag bara för att de har så sjukt mycket att göra på jobbet just nu, så det betyder att jag inte kan pilla mer pärmarna = jobb någon annan dag med det istället, och det betyder i sin tur ännu mer pengar, tihi. 🙂

Hursomhelst. Idag så började vi skolan med ett fyra timmars långt matteprov (nationella), på engelska dessutom, suck. Och grejen är att jag satt verkligen där de fyra timmarna ut, ända tills läraren sa att jag inte fick sitta längre, haha. Nåväl, hoppas att det gick någorlunda bra i alla fall.
Efter np så hade vi typ tjugo min historia och sen gick alla till badhuset för vi skulle ha det på gympan. Dock kunde jag inte vara med för jag hade så SJUKT ont i magen, har det fortfarande och har haft det i flera dagar. Har verkligen ingen aning om vad det kan vara? Får ont av allt, verkligen allt. Pallar inte mer av detta längre..

Tog bussen med älsklingen efter skolan och har suttit hemma och pillat med min eng. bokredovisning sedan dess typ. Visserligen har vi fikat soyakorv och kaffe, haha, men sen bara plugg och liiiite mys. Fast det lilla myset var verkligen superdupermysigt. ♥ Vi satt i busskuren också i typ tjugo min för jag trodde att jag hade glömt min nyckel, men sen visade det sig att det låg i väskan på ett finurligt ställe.. pinsamt..

Nepp, nu ska jag kolla läget lite snabbt på fejjan och lite andra roliga saker och så blir det engelska och psykologi. Sova tidigt idag tänkte jag mig.. >>tänkte<< jag mig i alla fall.
Imorgon har jag iaf bokredovisning, livskunskap och sen franska nationella MUNTLIGT. I FEMTON MINUTER ENSAM MED LÄRAREN, WHAT?? Kommer aldrig gå, bööl.

Bye guys. ♥

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *