Goin’ wild for you baby

And by the way I am.. jaaa.. vad ska man säga.. jag vet inte, finner inte ord för det, inte på något språk. Men jag vet iat att gammalt är till för förr i tiden, och nytt, det NYA är för tha future. Såå.. det är så det kommer att bli. Sorry om jag får er att bli confused men jag kan nog inte hjälpa det. Kommer inte skriva för mycket om planen för seriöst alla går nuts på mig och det pallar jag inte. Blablabla är vad jag får höra all time.. och det är suck på det. För jag är inte som alla andra, jag är inte som dom flesta av mina vänner för jag är inte skapt på samma sätt. Jag har inte växt lika mycket så jag har “rätten” att ha det så som jag vill ha det.. BLABLA.. nog om det. Ville bara skriva av mig lite om man säger så, haha. Men i alla fall, nu börjar det, for real, again. Minus fem till juli, oh yeah.

I am daa bääääst. I can make it, I AM gonna make it, I WILL make it. D’mn right!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *