Crazy bananas

Hey babes!

Ska dra allt lite kort:
i onsdags hade jag världens mys-fika-dag tillsammans med älsklingen och bästaste pannkaksvännen! Vi satt och fikade från typ halv fyra till sju, superdupernice! Daniel tog sjubussen med mig hem och sen så hade vi det bäst.
torsdagen så hade vi det också mys, sen drog vi in till stan, gick hem till Malleballes lägenhet (tillsammans med Isak) och så var vi där alla fyra från typ halv sju till strax efter nio. Vi satt och pratade, chillade, myste, åt, osv. Efter Malin drog vi fyra till en lokal typ nära tågcentralen för där vare fest och vi/jag hade blivit bjudna av Jonna. 🙂 Vi var där och minglade, gick en promenad och sådant kul, och tillslut bestämde vi oss för att dra till Donken. Daniel och Malin åt lite och sen så tog alla nattbussen runt UA. Blev hämtad av papi på Kampen och körde hem Malin (Daniel och Isak gick av vid Bratterödsvägen typ).
Igår, alltså i fredags, så gick jag upp tidigt för Signe kom hem till mig runt tio, och när hon väl hade kommit så åkte vi (jag, Signe, mami och Stoffe) till Överby för att shoppa loss! Stoffe och mamma åkte innan jag och Signe (som istället tog bussen halv fem till UA och sen halvsex bussen hem till mig), men vi hann allt med att leta brallor till bror min och lite annat kul. Jag och Signe gick loss, cooooolt och chill, på alla affärer man kunde tänka sig typ. Hon köpte typ en massa och jag köpte två basic linnen, ett svart och ett vitt, plus en übermegasöt kjol och ett matchande nagellack. 🙂 Mohahha kan inte strunta i att nämna kalajset på DONKEN. XD Jag spillde ut loka över hela placet, HAHA. Både Signe och jag blev DYNGSURA och de som satt bredvid oss bara skrattade åt oss, HAHahah.. nåja, det var kul iaf. När vi väl var hemma iaf så blev det mys framför tv:n, prat, matlagning och sova. Bäst ever att mysa med Signepigne. ♥♥ Visst var vi sega som råttor, men det var bäst ändå.
Idag, lördag, har jag bara chillat. Signe åkte vid två och sen så rensade jag i garderoben (har tagit bort hela tjugotvå plagg, FATTA!?? Jag skulle ha pluggat rumpan av mig men jag har inte varit så pepp idag så imorgon har jag nog inget liv för då blire pluggning som bara den.. för övrigt så åkte familjen till Laxbutiken idag, det var mys. ♥

Mjamja.. hyrde film förut, 2012 blev det, har sett den förut men pappa ville så gärna se den så det blev i alla fall så. Men det var nice.

Okeey, shiiiit nu har min piercing typ börjat blöda så jag ska nog ta och kolla läget med den och tvätta den.. cya dudeeees.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *