Don’t you know you’re beautiful

Yaaaao har så mycket att skriva just nu men hinner inte, haha. Kan ju i alla fall lägga till att jag skrev ett inlägg häromdagen men när jag postade det så försvanna allt.. kul? Nej, och jag pallade inte skriva om det..

Whatever.. nu ska jag fixa mig och ha det nice för om typ en halvtimma blir jag körd till stan där det blir förfest hos Malleballe med Isak och Daniel och sen drar vi vidare och feeeeeestar loss. Eller något, haha. 🙂 Prima skinka!

Bakade yummie chokladmuffins förut också, naaamnam. Okeej, nu ska jag dra och fixa mig, så ha det super alla damer och herrar, för det ska jag i alla fall ha! Och btw så lär jag inte skriva förrän på lördag för min bästaste Signe-lady ska hit imorgon och sova över, et innan des så ska vi rocka Överby! 😉

Jaja, bye for now dudes and dudettes! Xxxxxx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *