Waste my time

God morning allihopa! 🙂 Nu ska jag ta och klĂ€ pĂ„ mig och efter det ska jag gĂ„ en hÀÀÀrlig promenad i det fina vĂ€dret tillsammans med mamma och pappa. KĂ€nns helt okej om man sĂ€ger sĂ„. Btw sĂ„ vaknade jag av att jag hade vÀÀÀrlden tĂ€taste nĂ€sborre, och sen nĂ€r jag gick upp till övervĂ„ningen lite fort sĂ„ höll jag pĂ„ att svimma av, antagligen, för lite nĂ€ring av nĂ„got slag. Vilket jag tkr Ă€r konstigt för jag Ă„t massa igĂ„r kĂ€nns det som. I alla fall tillrĂ€ckligt; frukost, grönsaker, kanelbulle, tvĂ„ soyakorvar och lite choklad. Usch och fy nĂ€r jag tĂ€nker pĂ„ att jag Ă„t choklad. Seriöst, jag höll pĂ„ att spy. MĂ„r sĂ„ piss i rackarn dĂ„ligt av choklad.. mĂ„r illa, ont i magen, deppig, allt. Nej fy, jag ska sluta med sĂ„dant trams. Nytt liv, aha! 🙂

Hummmm.. ska kanske ta och fixa min receptbok idag ocksÄ, plus att jag kanske hinner med att nÀstan göra klart min telefonbok frÄn mobilen, MOUHAHA. Det hade varit super. Flera stenar bara droppar av lixx.

Yep, klÀ pÄ mig och gÄ ut pÄ en promenix vare ja! Och sen ikvÀll ska jag cykla pÄ trÀningscykeln i typ en timma, I guess. MÄste ju slimma till mig nu.. Bye for now, xx.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *