Earth song

Tjaaaaaaa! Sen sist jag skrev har jag faktiskt varit nyttig och gjort en hel del! 🙂 Sammanlagt under dagen har jag pluggat/lĂ€st, gĂ„tt en promenad, mĂ„lat/slipat staketet ute (som vi höll pĂ„ att mĂ„la igĂ„r ocksĂ„, men inte hann klart. AlltsĂ„ vi hann mĂ„la det vitt, men inte det blĂ„a, sĂ„ det mĂ„lade jag idag istĂ€llet, tihi), tagit det lite lugnt och annat kul. Björn Ă€r hĂ€r ocksĂ„, det Ă€r trevligt, men han Ă€r sĂ„ tyst. ;p

Nu ska jag ta det lite mer chill för jag kom nyss in frÄn mÄlningen och den har jag hÄllit pÄ med sen strax efter jag kom hem efter promenaden.. dvs. sÄ började jag typ vid tolv eller nÄgot, och klockan Àr ju lix fyra nu sÄ jag har ju hÄllit pÄ ett tag om man sÀger sÄ, haha.

Efter chillet blir det laga mat med mammsen, vet inte alls vad jag ska Ă€ta idag men det löser sig vĂ€l pĂ„ nĂ„got vis. Blir vĂ€l grönskaker och quornfĂ€rs, I guess. Nyttigt och gottigt, tihi. Och… efter maten ska jag stĂ€da och plugga. KĂ€nns verkligen som att jag har fĂ„tt gjort massa denna helgen, det kĂ€nns asgött! Har jag ens berĂ€ttat vad som har hĂ€nt i helgen och veckan? Humm.. det ska vi allt ta reda pĂ„.. Okej, enligt mina berĂ€kningar sĂ„ har jag inte skrivit om sjĂ€tte, sjunde, och sĂ„ har jag bara skrivit halvt om den femte. SĂ„ jag tĂ€nker ta en snabbgenomgĂ„ng nu:

Maj, 5: Var sicko denna dagen sĂ„ jag var hemma frĂ„n skolan, fast jag Ă„kte in till stan vid halv tvĂ„ för att göra tvĂ„ stycken dataprov (har typ nada tillfĂ€llen att göra dom, och det Ă€r viktigt att göra dom, sĂ„ det var dĂ€rför..). Det gick super, klarade bĂ„da tvĂ„ med 86%, vilket Ă€r yaaay! 😀 Har tre stycken kvar nu att göra/klara för att fĂ„ ECDL-kortet.. ett ska jag göra pĂ„ onsdag. Eller tvĂ„ om jag orkar, men i alla fall ett. Och sĂ„ blir det minst ett den tjugosjunde maj ocksĂ„. NĂ„vĂ€l.. efter skolan sĂ„ mĂ„dde jag lite bĂ€ttre sĂ„ jag och Daniel gick och fikade. Vid fem sĂ„ Ă„kte jag hem med mami och papi och sen sĂ„ blev det plugg och chill. Hittade miljoner assnygga bellypiercingar som jag bara sĂ„Ă„ mĂ„ste bestĂ€lla! 🙂
Maj, 6: Historia dĂ€r vi snackade, sen datakunskap dĂ€r jag pluggade, sen lĂ„Ă„Ă„ngt rast och sen samhĂ€ll dĂ€r vi gick igenom inför provet. Slutade tjugo över ett men segade i skolan tills kvart i tvĂ„ typ, och sen drog jag och Ă€lsklingen till Willy’s för att köpa lite gott och sen gick vi upp till han. VĂ€l hemma hos han sĂ„ blev det plugg, mys, chill, data, mys, mys, mys och mat. Och mys. Vid kvart i sju gick trean som tog mig ner till stan och dĂ€rifrĂ„n tog jag sjubussen hem. Blev till att plugga massa mer, och sen sova.
Maj, 7: Var i skolan klockan Ă„tta (som jag inte brukar pĂ„ en fredag för normalt sett har jag sovmorgon tills tidigast elva) för att vi skulle ha nationella i engelska direkt pĂ„ morgonen halv nio. Det blev först reading i typ 85 minuter eller nĂ„got och det gick la ganska bra, och sen hade vi en kvarts paus och sen listening i 55 min (tror jag). Gick ocksĂ„ rĂ€tt okej, haha, men det var vĂ€rsta skotten som snackade nĂ„gra gĂ„nger och gissa om man fick anstrĂ€nga sig för att höra? x) NĂ„vĂ€l.. sen hade vi lunch och började matten vid tolv, pyskologin vid ett och samhĂ€llen vid tjugo över tvĂ„. Sista lektionen var det prov (ecomics) och nĂ€st sista lektionen slapp vi sĂ„ det blev att plugga massa, massa för att klara sig pĂ„ provet, haha.. provet gick la, men aja.. skönt att bli av med det. Efter skolan sĂ„ satt jag med Steph, Malleballe, Jenny och David pĂ„ Cactuz, fast jag bestĂ€llde inget.. Mys vare i alla fall! 🙂 Blev hĂ€mtad av Chrille och Corne pĂ„ kampen runt halv sex och det blev Ă€ven Daniel (som hade vart pĂ„ gymmet). 🙂 NĂ€r vi kom hem blev det mat och prat för tv:n funkade/funkar inte. Men vi hade det trevligt med prat och trivial, tihi. Nicenice. Älsklingen blev sur pĂ„ mig nĂ€r jag vĂ€ckte han mitt i natten, haha. ♄

IkvÀll blir det telefon med Dannebanan och annat kul. NööÀpp nu ska jag kila. PUUUZZ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *