Eyewitness testimony

Heeeey! Kom hem från Gullholmen för typ 2,5h sen. Har varit så otroligt underbart, och jag vill bara dit igen, buhu. Suck att man måste tillbaka till skolan och allt detdär. Suck att skolan måste sabba (har varit stressad under vår mysresa bara för att vi har fem prov, två redovisningar och två läxor framför oss denna underbart härliga vecka..). Hursomhelst så måste jag plugga vidare nu, men ville bara tala om att jag lever, höhii..

Och älskling jag älskar dig så sjukt mycket! Tack för allt vi har haft för oss denna helgen, tack för presenterna och tacktacktack för att du finns. Vill så gärna göra fler sånna här saker med dig, det är så himla bäst. ♥

Och puss på min Kråkfot som jag saknar alldeles för mycket! Som du säkert läser så förstår du att jag har fullt upp denna veckan, men jag vill väldigt gärna prata med dig i telefon imorgon? Uraw ♥ Zuhhu.

One thought on “Eyewitness testimony”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *