Imma be

Okej, jag är visst inte så bra på att hålla allt jag lovar. Eller jo det är jag, allt som jag lovar alla andra att jag ska göra kan jag allt hålla, men när jag bestämmer för mig själv att fixa nåt kan det allt gå lite snett.. hursomhelst så ska jag skriva lite om dagarna som har varit idag istället. 🙂

fortsättning:
April, 17: Efter Överby hämtade vi min älskling i stan och sen blev det hem och mysa med familjen framför tv:n osv. Bakade hemmagjord pizza med familjen oxå. Eller jag och Chrille hade färdiga pizzabottnar, men vi la på eget iaf!
April, 18: Kommer typ inte ihåg ett piss, men jag var i alla fall ute med pappsen och cyklade typ 1,5 mil. Var så sjukt himla stolt! Andra gången jag cyklade sen sommaren, och det var supernice. Trögt med mammas cykel dock, som jag inte alls är van vid, men övrigt nice. Firade Christian också, han fick presenter vid middagen och så hade vi det lite koseligt.
April, 20: Skola där vi gjorde lite olika, bland annat så var jag faktiskt med på gympan och där så hoppade vi lite trampolin och sen körde jag styrke och cykel i gymmet. Har börjat komma igång nu, mouahah gött. 🙂 Efter skolan fick jag sova hos min bebis, som ett undantag för att vi skulle plugga matte. Så vi pluggade såklart, och tog oss även en promenix till ICA för att röra på oss plus köpa lite gott. Sov i alla fall där, och det var mysmysmys.
April, 21: Hade sovmorgon till typ.. nån gång innan tio iaf. Inte så överdrivet länge, men i alla fall. Pluggade matte och lite sådant, sen hade vi livskunskap, franska och sist matteprov (i geometry). Det var seriöst det svåraste matteprovet jag har gjort på typ.. asså.. någonsin? Men jag fick iaf VG på det (dock hade jag bara tränat dagen innan, så var rätt nöjd för den sakens skull, men kan ju bättre.. att jag inte orkar bara, puöööl..).
April, 22: Efter skolan så drog jag och Daniel runt lite. Satt på Espresso House och fikade, exempelvis. Där träffade vi även Julia B, Sara S, Micka, Malin, Jonna, Jonnas kompis, Julias kompis, Sofia P osv. Elin och Stina gick dessutom förbi, haha. Värsta klassträffen.. xP Efter fikat så gick jag och älsklingen till Sagafrisören för jag skulle klippa mig. Frisören var jättebra! Håret blev rätt kort men jag är nöjd ändå för allt det slitna är borta (OCH DET BÄSTA ÄR ATT DET HAR GÅTT EN VECKA NU, alltså från 22-29, OCH JAG HAR INTE PLATTAT DET ALLS FÖRUTOM I LUGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTA!??!??!? :D:D:D:D). Jag ska försöka börja mitt nya hårliv nu, tihi. Köpte piercingtvål efter klippningen och sen blev det shopping på torp (alltså handla mat med mami och papi). När jag kom hem så körde jag även lite med hantlarna hemma + cykeln i 40 min, mouha.
April, 23: Kom till skolan som vanligt fastän jag hade sovmorgon till elva, skulle nämligen träffa Malleballe för vi skulle skriva vår franskaberättelse, tiehi. Blev dock bara en liten del av den som blev skriven.. Sen hade vi lektioner som vanligt och efter skolan så följde älsklingen med mig hem och vi myste och hade det bra.
April, 24: Cyklade den coola cykelturen på 1,5 mil tsm med papi denna dagen. Det supercoola med turen var att jag klarade två backar som jag inte klarade gången innan (backen till Råssbyn plus Filips backe). SÅÅÅÅ STOLT!! 🙂 Hemma blev det även sista delen av Millennium-serien på kvällen. Love lördagskvällar med familjen framför tv:n. ♥
April, 25: Satt med svenskan (Anna Maria Lenngren) ensam med mami och även med Sara Sundbäck i typ några timmar på kvällen. Heeeeelt okej! Kom en hel del på vägen faktiskt. Kommer inte ihåg vad som hände mer denna dagen?
April, 26: Var i skolan, myste med Daniel hemma hos Daniel efter skolan och gjorde klart svenskan hemma med mami.
April, 27:

MIN OCH DANIELS 3-ÅRSDAG!! ♥♥♥♥♥ Helt otroligt! Tre hela år sedan som vi blev ihoptussade hemma hos Cissi av våra kära vänner som bara fattade att vi verkligen ville bli ihop, tihi. Ingen av oss vågade ta första steget typ. Vi hade varit kära i varandra i typ två-tre månader innan vi blev tsm den 27/4 2007, men den kvällen blev det äntligen vi, VI. ♥ Åååh, Daniel Ström jag älskar dig så sjukt himla otroligt obeskrivligt mycket! Är så ofattbart, enormt kär i dig älskling. Jag vill alltid vara din älskling, baby. ♥ Tack för våra underbara stunder tillsammans, fler kommer det att bli. ♥♥ You’re just too good to be true, can’t take my eyes off you. I‘ve been changing my life since the day I met you. You picked me up and you pulled me through. My love for you will never never die.From the minute that you got my attention, I was taken. And I have to
mention I was trying to not let it show but I knew I wasn’t gonna let
you go.
♥♥♥♥ Love forever, Daniel. I will always love you. ♥♥ It doesn’t matter how many words I write cause no word can ever describe how much you mean to me, how much I love you, how wonderful you are. Men älskling, jag älskar dig.

Okej, nu har jag skrivit massa saker, tihi. Hursomhelst så hade vi lite lektioner denna dagen, bland annat svenska där vi gjorde våra redovisningar (jag fick MVG, tihii, fast älsklingen min var bättre för han fick MVG++! ♥). Hade gympa där vi körde bedminton (vi var typ sex stycken, hahahah). Hade i alla fall askul! 🙂 Efter gympan så slutade vi skolan och då gick jag och Daniel till torget så satt vi där en liten stund och myste i det fina vädret och sen drog vi till Napoli för att mysa och ha det bäst. ♥ Efter Napoli så blev det kika runt på stan och sitta vid hamnen och Espresso House. Vid sju tog jag bussen hem och och sen vid åtta kom älsklingen hem till mig och sov över, tihi. ♥♥♥♥ Mysigt värre!! ♥
April, 28: Började skolan med plugg inför nationella i eng, sen franskalektion och sen slutade vi. Drog till Hawaii med älsklingen och solade en stund och sen gick vi runt på stan igen och så till Pingvin och lite allt möjligt. Runt fem så skiljdes vi åt, Daniel gick till hem och jag till pappsens jobb för att vi skulle till Torp och handla mat igen. 🙂 Det är mysigt att följa med och göra det, 1. så är det gemenskap, 2. kul, 3. motion, mahah. När vi kom hem så gjorde jag inte så mycket, typ pluggade lite engelska osv.
April, 29: Hade nationellt prov i engelska första lektionen ända tills 10.10. Fick ihop 299 ord och man skulle ha mellan 200-300 ord. Absolut inte mindre och absolut inte mer, hehe.. så jag var la på gränsen, haha. Nåväl, det gick väl. Efter det pluggade jag lite data och sen var sista lektionen samhäll. Slutade tjugo över ett och vid tjugo i två hade jag soltid på Hawaii så det blev att dra dit och chilla. Somnade som vanligt mitt i solningen – men det var gött. 🙂 Gick runt lite på stan och sen tog jag bussen till Ljungskile, var där i 45 minuter och sen hade jag tandläkartid. Fik äntligen fixat min tand för tredje gången, hoppas det håller denna gången……….. Sen kom pappsen och vi drog hemåt. Lagade mat, fick besök av mammas jobbarkompis plus hennes son Ludvig (världens sötaste unge) och så nu sitter jag här.

Ska dra nu faktiskt. Har gjort det jag lovade. Skriver nog mer imorgon på morgonen. Bye, pusspusspuss.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *