Picture perfect memories

Nu sitter jag i skrivande stund i skolan och väntar på Malin som ska komma om en kvart (alltså klockan nio), då ska vi göra franska (ska skriva en berättelse tillsammans, hihi). Så nu fördriver jag alltså tiden med att skriva blogg.. tänkte nämligen få bockat av några av de närmaste dagarna som jag har missat:

April, 15: Hade inte skrivit allt om denna dag. I alla fall så åkte jag in till stan med bussen så jag var inne på kampen vid sex. Gick dock av vid ICA för att köpa godis och så till filmmyskvällen med Malin. Vid ICA väntade även Daniel på mig, och vi handlade tsm och gick sedan och satte oss vid hamnen i det fina vädret och väntade på att Malin skulle komma. När vi väl träffade Malin så träffade vi även alla engelsmän samt våra kära paralellvänner, de hade varit och bowlat. 🙂 Efter ett tag så gick alla åt skilda håll, förutom jag och Malin som drog till Willy’s och sen pallrade vi oss upp hem till henne. Det blev massa prat, prat, prat och prat, och sedan satte vi på 2012 som vi hyrde på Hemmakväll (FÖR FEMTIO KRONOR/EN DAG). Den var ganska bra, sorglig men bra (lite väl beräknelig ibland bara, men det funkade ändå). Efter filmen så satt/låg vi och pratade tills klockan var tjugo över tre, och sen så somnade vi strax därpå.
April, 16: Hääärliga fredag! Vaknade runt nio (sov i Malleballes loftsäng, superläskigt.. hihi). Hade även vaknat tusen gånger tidigare på morgonen för att de var massa arbetare utanför Malins hus som gjorde så att, seriöst, hela huset skakade (och därmed sängen). Vi åt frukost, snabbade oss med att fixa oss osv, och sen drog vi till skolan. Hade social sciences, matte och psykologi. Fick kuta till matsalen mellan social sciences lektionen och matten för att jag hade glömt att säga till att jag inte ville ha mat, så de hade gjort mat till mig iaf (grejen är att vi har inte någon rast mellan de två lektionerna som jag fick springa till matsalen). Det blev i alla fall så att jag fick ta lite mat, äta någon tugga och sen slänga resten (åt ju liksom en macka jättesent hemma hos Malin så inte orkade man med lunchen inte..). Efter skolan så åkte jag och mammsen upp till morfar för att städa och fixa i hans lägenhet. Det blev även lite fika som han bjöd på, och jag hade dessutom köpt en kakburk till morfar (han blev såååå glad, tihii). ♥ Efter städningen (runt halv sex) så drog vi hemmåt och sen blev det fredagsmys för hela slanten tsm med mamma, pappa, Chrille och Corne (och jag blev bombad på kvällen när jag skulle sova av alla familjemedlemmar, i min säng – samtidigt!!).
April, 17: Shopping med mor min på Överby. ♥ Jag köpte typ den andra delen av min bikini på H&M, samt tre par trosor på Lindex och så hittade jag kläder på Gina som jag vill ha (ska nog köpas nästa vecka). Köpte lite annat smått och gott också, men inte så överdrivet mycket mer. Vi fikade på Espresso House och det var mumsigt, Christian kom även förbi och fikade med oss – men sen fick han gå sin egen kos eftersom att vi, bland annat, skulle köpa hans presenter.

fortsättning följer. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *